cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A30 Yeni Güncelleme Testte

(Topic created on: 09-07-2020 09:12 PM)
674 Views
GalaxyWideX
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

Bugün itibariyle yeni bir güncelleme teste girmiştir. Güncelleme bilgisine göre Ağustos 2020 güvenlik yaması gelecek(4 Eylül'deki güncelleme Haziran 2020 idi). Tahminen güncelleme Eylül sonu Ekim başı yayınlanacak(Teste girdikten yaklaşık 3 hafta sonra yayınlıyor.) Şimdiden hayırlı olsun :)
9 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Hayırlı olsun.
geceyolcusu
Active Level 5
Galaxy A
bende A30 kullancisyim normalde 3 aylik guncelleme programinda deilmi nasil oluyoda eylul sonu ekim basi gibi yayinlaniyo
GalaxyWideX
Active Level 3
Galaxy A
Evet ama güncellemeler testte girdikten ortalama 3-4 hafta sonra yayınlanıyor. (Mesela geçen hafta aldığımız güncelleme 4 hafta önce teste girmişti.) O yüzden öyle dedim.
geceyolcusu
Active Level 5
Galaxy A
anldim ozman eylul sonu ekim basi gibi dagiltilacak guncelleme ozman
geceyolcusu
Active Level 5
Galaxy A
gecen haftaki guncellemeden memnunmsunuz sanki isinma problemi bi tik **bleep** eti gibi
GalaxyWideX
Active Level 3
Galaxy A
Bende ısınma problemi azaldı ve pil daha yavaş bitiyor. Sonunda düzgün bir güncelleme yapabilmişler :)
geceyolcusu
Active Level 5
Galaxy A
pil konusu yine ayni
geceyolcusu
Active Level 5
Galaxy A
eskiye nazeren isinma problemi azaldi gercekten pilde cok **bleep** yok bi tik iyi sanki digerine nazeren umram geleck guncelleme ile butun sorunlar duzelir valla yenilikte deilim stabil olsun yeter
Galaxy A
ya a30 kullaniyorum galeride fotoları düzenlemeye calisinca ayarlardan izin ver diyo ama herhangi izin vericek yer yok bilen varsa lütfen yardım etsin