GaalaxyA20
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-04-2023 07:56 AM (Last edited 01-04-2023 08:03 AM ) in
Galaxy A
Merhaba değerli samsung kullanıcıları Samsung a20 kullanıyorum pili %100 e kadar şarj edip bitene kadar kullanmaya kalkınca %30-%27 (genelde %27 den) itibaren şarj bir anda düşüyor mesela 5 dakika da %20 düşüyor aşınmış artık görünen o ama gayet iyi ekran süresi veriyor halen.Samsung cihaz olarak a20s kullanmıştım oda başarılı idi.Pil den şuan memnunum beni rahatsız etmiyor 100 e kadar şarj edince günümü çıkarıyor halen.Çok takip ediyorum genelde yaklaşık 5.5 saat ile 7.5 saat arası ekran süresi alıyorum örneğin oyun oynarsam sürekli ancak 5.5 saat veriyor ama oyun oynamaz sadece uygulamalarda kullanırsam gayet 7-8 saate kadar zorladığı oluyor.

En sonuncu ekran kaydını inceleyebilirsiniz accubatery uygulamasını kullanıyorum pil hakkında güzel bilgi veriyor Galaxy a20 tipik 4000 mAh ama ne kadar denedi isem tam şarj ediyorum 3100-3300 mAh doluyor.
2 Comments
Android_Yardımc ısı
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-04-2023 10:25 AM in
Galaxy A
Harf format kısmında batarya reset olması gerekiyor ya da cihazı sıfırla düzelmezse teknik servise gönder.
GaalaxyA20
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-04-2023 10:32 AM in
Galaxy A
Hepsini denedim cihaz neredeyse 3 yıl oldu galiba en az 4-5 defa pili tamamen bitirdim tekrardan tam doldurdum sonuç aynı ama ben yine memnunum sadece malum ilerde değişim gerekecek