cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A12 eksikleri

(Topic created on: 05-05-2021 08:49 PM)
306 Views
zodiac0
Active Level 1
Options
Galaxy A

Ekran kaydetme özelliği yok kesinlikle gelmeli , 

Ekran yansıtma özelliği yok bu da gelmeli ,
Uygulamaya şifre koyma resimleri albümleri şifreleme yok ve kesinlikle gelmeli!!
Kamera gece performansı kötü yazılımsal olarak bir güncelleme gelebilir.

Bunların hepsi yeni güncelleme içerisinde gelen yenilikler olmalı bence...
9 Comments
EdwardElric
Active Level 6
Galaxy A
Kardeşim... kötülemek değil amacım ama a12 dediğin cihaz giriş seviye bi cihaz zaten. Çok şey beklememek lazım.
0 Likes
zodiac0
Active Level 1
Galaxy A
Yazdıklarım hepsi yazılımsal şeyler donanımsal değil. İstenirse yapılır eklenir.
0 Likes
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
ekran yansıtma donanımsal olduğu için getirmeleri imkansız ama inan bana kardeşim bende bu tip şeyler için çok uğraştım ama nafile vermiyorlar:(
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Donanımsal değil Wi-Fi Direct ile sağlanıyor ekran yansıtma Yazılım ile eklenebilecek bir olay
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
satış politikasını göze alırsak ama gelme ihtimali % kaç olur 🤔
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
A10s tem için konuşursak %10 falan diyebiliriz o da A10 da olan A10s te olsun hesabı ama Core olduğu için baya zor Düz olsa daha yüksekti ihtimal
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
A10s için değil zaten A10s kısıtın kısıtı birşey gelmesini beklemiyorum artık
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran Kaydı özelliği One UI ile alakalı bir olay ve sadece Düz One UI cihazlarda mevcut One UI Core cihazlardan sadece M51 bu olaya sahip

Uygulama kilidi özelliği S Secure isimli samsung uygulaması ile sağlanabiliyor fakat uygulama hem Düz One UI cihazlarda hemde sadece Hindistan'da mevcut

Ekran yansıtma Yazılım ile eklenebilir fakat Samsung One UI Core olduğu için vermez 1 ekran yansıtmayı şuana kadar Yazılım ile alan cihaz görülmedi 2 ama Yazılım ile verilebilir bir durum

Ve kameranın gece performansı durumu A12 de ki kamera lensinin fazla iyi bir lens olduğunu sanmıyorum ve F2.0 diyafram ile gece çok fazla bisey beklenemez
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba zodiac0,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD