cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A10 güncellemesi neden yok?

(Topic created on: 07-31-2024 10:36 AM)
346 Views
garibani
Active Level 4
Options
Galaxy A
Arkadaşlar bilen var mı acaba? Galaxy A10'un güncellemesini arada kontrol ediyorum da en sonki güncelleme tarihi yazmıyor. "Son güncelleme: bu güncellemeyle ilgili bilgi yok." yazıyor. Galaxy A13 ise güncelleme almaya devam ediyor. Galaxy A10 neden güncelleme almıyor? Sadece "Google Play sistem güncellemesi"ni alıyor, "Güvenlik güncellemesi" yok maalesef.

37 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Tabii ki de sakıncası var ama şuana kadar kimsenin güvenlik güncellemesi yapmadığından dolayı virüs bulaştırdığını falan duymadım. Sizin telefonunuza özel olarak bir saldırı yapılmadığı sürece bir şey olacağını sanmam. Kendinizi güvene almak isterseniz antivirüs programı kullanabilirsiniz. Kaspersky'i tavsiye ederim, arka planda telefonu yormadan iyi iş çıkaran bir program.
Galaxy A
A10 için yolun sonu yani 😉
garibani
Active Level 4
Galaxy A
"Güvenlik güncellemesi"ne tıkladığımda "yazılımınız güncel" yazıyor ama.
0 Likes
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Hiçbir şey anlamadım desem, kabalık mı etmiş olurum acaba? Güncelleme bilgisi nasıl, neden siliniyor?
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
A10 yaklaşık 2019 cihazı
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba garibani,

Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

Teşekkürler.
MOD

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teşekkürler pembe mod 🙏☺️
0 Likes
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba Pembe, değerli yanıtınız için teşekkür ederim. Bağlantıyı kontrol edeceğim.
0 Likes