cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A10 güncellemesi neden yok?

(Topic created on: 07-30-2024 11:20 PM)
680 Views
garibani
Active Level 4
Options
Galaxy A
Arkadaşlar bilen var mı acaba? Galaxy A10'un güncellemesini arada kontrol ediyorum da en sonki güncelleme tarihi yazmıyor. "Son güncelleme: bu güncellemeyle ilgili bilgi yok." yazıyor. Galaxy A13 ise güncelleme almaya devam ediyor. Galaxy A10 neden güncelleme almıyor? Sadece "Google Play sistem güncellemesi"ni alıyor, "Güvenlik güncellemesi" yok maalesef.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güncelleme desteği bitmiştir normal

View solution in context

Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba garibani,

Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

37 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güncelleme desteği bitmiştir normal
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim, peki bu model artık çöp mü oldu yani?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bence iyi oldu a10 çok güçlü bir telefon değil Rami az güncellemeler cihazı dahada yavaşlatabilirdi ama güvenlik konusunda dikkatli olmanız gerekir
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Aslında a10'da en sevdiğim şey gizli klasörünün olmasıydı. Güvenlik konusunda nasıl dikkatli olabilirim?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çok fazla bilinmedik sitelerden uygulamalar indirmemeye çalışın ama artık a10 u değiştirmenizi tavsiye ederim Eğer bütçeniz varsa
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Uyarınız için teşekkür ederim ama play store hariç hiçbir yerden uygulama indirmiyorum zaten. Ve dediğim gibi artık a13'üm var, a10'u da kardeşim kullanıyor zaten. Peki a13 nasıl bi model? Bilgi ve deneyiminizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim a13 bilmiyorum sizdeki hangi model exynoslu mu mediatekli mi ama mediatekli versiyonu ise performansı o versiyonda gayet yeterli fena değil onun dışında çok da iyi bir cihaz olduğunu söyleyemem kamerası yeterlidir ekranıda fhd plus o konuda iyi bataryası gerçekten iyidir onun dışında malzeme kalitesi 4gb ram olması gibi sebeplerden çok iyi bir cihaz değil a14 de öyle a15 de gerçekten iyi bir cihaz yaptılar
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Kusura bakmayın ama yazdıklarınızın çoğunu bilmiyorum ve bunun modeline nasıl bakıyoruz?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önemli değil epey diye bir site var oradan merak ettiğiniz kullandığınız modellerin detaylı bir şekilde bilgilerine bakabilirsiniz