cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galacy A54 Pil süresi hakkında

(Topic created on: 06-15-2023 09:34 PM)
134 Views
orion08
Active Level 3
Options
Galaxy A

Yeni aldığım Galaxy A54 cihazımın şarjı; ekran açık 6 saat, ekran kapalı 18 saat yani iki gün dayanıyor. Lakin günde bu 6 saati iki güne böldüğümüzde günde üç saatlik ekranı açık kalma süresi oluyor. 

Telefonu her elime aldığımda garip bir şekilde yüzde iki veya bir azalıyor. 

Sizce telefonun pil performansı iyi mi? Yoksa anormal bir durum mu var?
4 Comments
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
Benimde öyle arada gece 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 gidiyor
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
Ben çok rahat hiç kısmadan 8 saat açık ekran süresi alıyorum 15-20 arası şarjım kalıyor beklemede cihaz güç tüketir sinyal aldığı ve senkronizasyon açıl olduğu için bekletmemel daha foğru geliyor
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
5 6 saat benim anca şu aralar
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba orion08,

Samsung Members uygulaması içerisinden pilin sağlık durumunu kontrol edebilirsiniz. Kontrol için  " Destek > Telefon Tanılaması > Pil durumu" bölümünden test edebilirsiniz.

Pil tüketimi cihaz kullanımınıza göre değişmektedir. Cihazın pil tüketiminde anormal bir durum gözlemlediyseniz eğer inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden, hata ile ilgili raporu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz;

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.

• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.

• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.

• Gereksiz uygulamaları kapatın.

• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.

• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.

• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.

• Arka ışık süresini azaltın.

• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD