cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ HAKKINDA

(Topic created on: 07-22-2021 05:48 PM)
519 Views
eyotech
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar şu ikisinin ne işe yaradığını bilen var mı? 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Bytecode Android uygulamalarda bytecode ile yazılan dosyaların oynatılmasını sağlar. Ara bellek boyutunu artırmak ara bellekte daha fazla günlük yakalamanıza ve yüksek frekanslı görüntüleme durumunda üzerine yazma olasılığını azaltmanıza olanak tanır. Seçeneğin kapalı olarak ayarlanması günlük kaydını devre dışı bırakır.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy A
Alıntıdır
"Java bytecode, Java Programlama Dili'nde Java derleyicinin Java kodlarını makine dili yerine kendi alternatif biçime derlediği bytecode adı verilen binary dosyadır. Bu program Java Sanal Makinesi (JVM) adı verilen bir hayali bilgisayarın makine kodunu yaratır."

Java ve alt dilleri ile yazılan program hatalarını, yayıncı sunucusuna iletilmesini sağlar. Bu sayede programcı hatalara karşı geliştirmelerde bulunabilir...
eyotech
Active Level 8
Galaxy A
hım o zaman hata raporu gönderirken işe yarıyor. Teşekkür ederim. Peki arabellek boyutu hakkında bilgin var mı? İnternette baktım ama log kayıtları ile ilgili bir şey diyor, başka bir şey demiyor. Bunun yüksek veya düşük boyutlu olması ne işe yarıyor biliyor musunuz?
Galaxy A
Arka planda çalışan taramalar herhangi bir çakışma veya kesişme algılar ise genellikle xml kodları ile basit günlükler tutar. Periodik olarak verilen izinlere göre sistem sunucularına bu hata günlüklerini gönderir. Xml kodları oldukça basit ve küçük boyutlu olduğu için bahsedilen günlük ayrılmış 4mb boyut oldukça yeterli bir boyut. Bu raporlar ileri vadeli feedback sağlar ve geliştirmeler ona göre planlanır. Açık kalması ve izinlerin verilmesi gelişmeler için fayda sağlar 😊
eyotech
Active Level 8
Galaxy A
hımm çok açıklayıcı bir anlatım olmuş. Teşekkür ederim hocam hayırlı bayramlar.
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Resimde yazı yazdığı için yardımcı olamiyorum
eyotech
Active Level 8
Galaxy A
anlamadım? 😅 paylaştığım ekran görüntüsü görünmüyor mu?
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Yok görünüyor sorun bende
Neyse görüşürüz iyi bayramlar
0 Likes
eyotech
Active Level 8
Galaxy A
hayırlı bayramlar
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Bytecode Android uygulamalarda bytecode ile yazılan dosyaların oynatılmasını sağlar. Ara bellek boyutunu artırmak ara bellekte daha fazla günlük yakalamanıza ve yüksek frekanslı görüntüleme durumunda üzerine yazma olasılığını azaltmanıza olanak tanır. Seçeneğin kapalı olarak ayarlanması günlük kaydını devre dışı bırakır.
0 Likes