cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güvenli Klasör

(Topic created on: 01-29-2024 11:32 PM)
257 Views
duralog
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
Güvenli Klasöre attığım bir kaç belge güvenli klasörün içinde belli bir süre durdu ve şu an girip baktığımda ise kaybolduğunu gördüm, kendi kendine bu nasıl olabilir? Bu nasıl güvenli klasör ? Samsung kullanmadan önce Huawei kullandım uzun bir yıl gizli dosya kısmında herhangi bir sorun yaşamadım, internet üzerinde araştırma yaptım biraz ben gibi güvenli klasör sorunu yaşayanlar varmış, iki üç yıl öncesine dayanan . Burada aynı sorunu yaşayan var mı ? ve kaybolan belge fotoğraf vs için geri getirme yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ? 
0 Likes
5 Comments
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy A
Eşitleme açıksa taşınmış olabilir Ayarlar hesaplar ve yedekleme yedekle ve geri yükle den geri yükleme yapın Eşitlemeyi ve eşitleme ayarını kapatın Çöp kutusu varsa çöp kutusuna da bakın
0 Likes
duralog
Beginner Level 2
Galaxy A
Eşitleme dediğiniz olayı tam anlamadım , ama dediğinizi yapmaya çalıştım ama yine olmadı :(
0 Likes
Eyemberdiyeva
Beginner Level 2
Galaxy A
Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan, çok şaşırdım bi anda nasıl yok olur. Çözüm bulabildinmi dostum
0 Likes
duralog
Beginner Level 2
Galaxy A
Maalesef dostum
0 Likes
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy A
Eşitleme dediğim yedekleme ve senkronizasyon Bildirim panelinden senkronizasyonu ve güvenli klasör menüden eşitleme ayarını kastettim

Olmadıysa indirdiğiniz bir uygulama müdahale ediyor yada virüs girmiş olabilir Yazılım güncellemesi kaynaklı da olabilir Şüphelendiğiniz uygulamaları kontrol edin virüs taraması yapın, cihazı yedekleri alıp sıfırlayın Burdan destek bölümünden hata raporu gönderebilir yada 444 77 11 müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişimle cihazınızın incelenmesini sağlayabilirsiniz
0 Likes