fatmazehra
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
samsung a35 guvenli klasorde sifremi unuttum ve sifirlamam gerekiyor burdan baktigimda sifirlamak icin yanlis girdiginizde sifremi unuttum kismi geliyo ordan samsung account sifrenizi girip halledin vs vs diyor ama bende hicbir zaman sifremi unuttum diye bir sey gelmedi simdi de surekli yanlis girdigim icin 30 dk bekleme seyi verdi muhtemeln bidahakine de 1 saat verir boyle boyle nereye gidecek nasil duzeltebilirim bunu
2 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-20-2025 09:38 PM in
Galaxy A
Klasör oluşturma esnasında Samsung Account ile sıfırla ayarını açmanız gerekiyordu. Artık oradaki veriler kurtarılamaz. Klasörü yeniden kullanmak için Samsung Türkiye müşteri hizmetlerini arayın.
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-20-2025 10:41 PM in
Galaxy A
Selamünaleyküm,
Güvenli klasörü oluştururken "Samsung Account'la sıfırla" seçeneğini aktifleştirdiyseniz fazla hatalı girişten sonra altta şifre sıfırlama yazısı belirmeli yazıyı seçip ilgili adımları takip ederek şifre sıfırlaması yapabilirsiniz. Eğer bu ayarı (Samsung Account'la sıfırla) aktifleştirmediyseniz herhangi bir işlem yapamazsınız. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerek.
İsterseniz durumu, uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz. Yetkili kişiler size yardımcı olacaklardır. 444 77 11
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Güvenli klasörü oluştururken "Samsung Account'la sıfırla" seçeneğini aktifleştirdiyseniz fazla hatalı girişten sonra altta şifre sıfırlama yazısı belirmeli yazıyı seçip ilgili adımları takip ederek şifre sıfırlaması yapabilirsiniz. Eğer bu ayarı (Samsung Account'la sıfırla) aktifleştirmediyseniz herhangi bir işlem yapamazsınız. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerek.
İsterseniz durumu, uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz. Yetkili kişiler size yardımcı olacaklardır. 444 77 11
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/