cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme

(Topic created on: 06-13-2024 03:58 PM)
104 Views
İLYAS01
Active Level 5
Options
Galaxy A
Mayıs güvenlik güncellemesi sonrası pil hızlı bitiyor?varmıdır bir çözümü
6 Comments
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
yedek alıp sıfırla,düzelmezse bunları incelemarka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapın bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin
İLYAS01
Active Level 5
Galaxy A
Sıfırladim ama yine pil hızlı bitiyor
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy A
Yeni gelecek Yazılım güncellemesini beklemeniz gerekiyor Şu anda yapacak bir şey yok gibi
uiogjko
Active Level 1
Galaxy A
Onu fişte tut
0 Likes
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba İLYAS01,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes