Arkadaşlar güncelleme rusyadan sonra bugün 2 asya ülkesi çin ve tayvanda yayınlandı Bir kaç güne gelir diye ümit ediyorum samfrew sitesi... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar güncelleme rusyadan sonra bugün 2 asya ülkesi çin ve tayvanda yayınlandı Bir kaç güne gelir diye ümit ediyorum samfrew sitesi... Gönderiyi Göster
Merhaba bugün bir google araması yaptım ve sadece SIM-A325N'nin Temmuz güvenlik güncellemesini aldığını **bleep** ettim, telefonumun SIM-A325F... Gönderiyi Göster
A32 sayfayı tam olarak panoya kopyalama olmuyor ya yarım kalıyor tümünü seçince de kopyala yazısı cikmiyor Gönderiyi Göster
Selamlar herkese. Yeni testler keşfettim tazecik fırından sımsıcak çıktıklar hemen sunayım. Galaxy A53 5G Temmuz Yaması #4 A53 5G için 4 kez test... Gönderiyi Göster
Çin ve Tayvan da yayınlandı Gönderiyi Göster
Telefonum A52 ve uçak modu kapalı olduğu halde silik mavi şekilde açık görünüyor hat yok şebeke yok çıldırmak üzereyim yardım edin lütfen Gönderiyi Göster
Telefon kilidimi açtığımda garip bir ses geliyor aynı zamanta titreşim Gönderiyi Göster
A13 test yazılımı girdi Gönderiyi Göster
A31 telefonumun ekranı kırıldı elimde olmayan nedenlerden dolayı garantiye yollayamadim yapılan ekranı sevmedim ve cihaz aşırı ısınıyor siz siz olun... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
803 | |
381 | |
358 | |
269 | |
252 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
129 | |
36 | |
32 | |