A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Şimdilik böyle, tiktok ta gördüm. This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. View Post
Merhaba arkadaşlar Samsung Galaxy A34 cihazım var telefondan çok memnunum ama kamera tek bir yere odaklanıyor bir yandan doğru tel bir yere... View Post
Merhaba, 25W destekli A 15 cihaz aldım , eski telefonumdan kalan orijinal 15W adaptörü ve kablosunu kullansam sorun yaratır mı kısa veya uzun... View Post
High Lowend Animasyonlar QHD+ Çözünürlük Nasıl yapılacağını sonraki gönderimde anlatacağım. 🫡 View Post
Arkadaşlar yürürken bu sorun ile karşılaştım çok nadiren olsa bile merak ettim süper steady moduna girdiğim zaman titremeler oluyor fakat tekrar bir... View Post
Herhangi bi yöntemi var mi View Post
Samsung Galaxy a35 ile ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz View Post
Samsung'un Aralık ayında giriş seviyesi Galaxy A16'yı 4G ve 5G versiyonlarıyla duyurması bekleniyor ve artık her ikisi için de ayrıntılı... View Post
Slm merhaba Arkadaşlar bu ayarları sonlarda kullanmak telefona risk getirir mi sizce.siz hangi modda kullanıyorsun canlı veya doğal mod gibi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
873 | |
717 | |
589 | |
309 | |
270 |
User | Count |
---|---|
24 | |
23 | |
16 | |