cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme sonrası kasma

(Topic created on: 09-19-2023 09:05 PM)
389 Views
Maremelows
Active Level 4
Options
Galaxy A

Benim telefon A23.Son Ağustos güncellemesinden sonra kasmaya başladı.Benim gibi ayni sorunu yaşayan var mı ? (Farklı telefonlardada olur.)

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hard reset Çak
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bazen guncelleme ile telefon uyusmaya biliyor telefonu sifirlayinca eski yazilim silinip yenisi saglikli olacaktir
0 Likes
Solution
Galaxy A
Sıfırlaman en iyisi
0 Likes
HasanS22
Active Level 6
Galaxy A
Anlıyorum. Samsung A23'ünüzün Ağustos güncellemesinden sonra kasmaya başlaması, güncellemenin bazı hatalara neden olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Telefonunuzu yeniden başlatın. Telefonunuzun belleğini temizleyin. Telefonunuzun önbellek dosyalarını temizleyin. Telefonunuzun yazılımını güncelleyin. Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın.

Bu adımları denedikten sonra sorununuz çözülmezse, Samsung müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Basitleştirilmiş adımlar:

Telefonunuzu yeniden başlatın. Gereksiz dosyaları ve uygulamaları silin. Ayarlar > Depolama > Önbellek dosyalarını temizle'ye gidin. Samsung'un web sitesini kontrol edin ve yeni bir yazılım güncellemesi olup olmadığını görün. Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın.

İpuçları:

Arka planda çalışan uygulamaları kapatın. Ekran parlaklığını azaltın. Grafik ayarlarını düşürün.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyi günler dilerim.
0 Likes
teknolo
Active Level 6
Galaxy A
A23 normaldede kasıyor zaten alt segment cunku
0 Likes
Maremelows
Active Level 4
Galaxy A
Bende normalde kasmiyordu.Ağustos güncellemesinden sonra kasmaya başladı
0 Likes