cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme sonrası şifre kabul edilmedi hatası ve telefonun çöp olması

(Topic created on: 05-11-2024 06:50 PM)
704 Views
SelinY
Active Level 1
Options
Galaxy A

02.05.2024 tarihinde yapılan güncelleme sonrası 3 kez girdiğim şifremi telefon tekrar kendini resetledikten sonra kabul etmedi ve çalıştığım firma ile ilgili olan tüm veriler içerisinde kaldı format atma verilerini kurtarmadığı gibi veri kurtarmada yapılamıyor yazılımsal hatanız bana yüklüce bir paraya ve işimdeki konumunda zarar görmeme sebep oldunuz bu konuda yazılımsal hatalarda sizin garanti kapsamınızda olması gerekiyorken müşterilerinizi zor durumda sokuyorsunuz insanlar daha çözüm odaklı olduğu için Apple tercih ediyorlar.

15 Comments
Galaxy A
Gecmis olsun bir dahakine dikkat et verilerini yedekle
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
usta her dakka dikkat edemeyiz ki biraz da firma dikkat edecek
SelinY
Active Level 1
Galaxy A

1.si verilerimi yedekliyorum gece saatlerinde otomatik olarak lakin güvenli klasör içerisindekileri almıyor ayrıca ben her dakika oturup bilgisayar başında verilerimi mi yedekleyeceğim ? 

2.si yazılımsal hata Samsungdan kaynaklıyken neden ben suçlu oluyorum ?? 

Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Çok haklısınız 🙏
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Samsung maalesef Türkiye ye önem vermiyor dışarıda durum böyle değil çoğu kullanıcı memnun ancak Türkiye politikası rezalet güncelleme desen,iade,tamir,yedek parça gibi birçok eksiği var sırf uygun olsun diye değil arayüzü güzel olduğu için çoğu kullanıcı tercih ediyor ama artık kabak tadı vermeye başladı Apple daha sağlam ve müşteri memnuniyeti daha iyidir
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
aynen öyle
yakup
Active Level 10
Galaxy A
Yaşadığın durun gerçekten çok üzücü sıkıntılı geçmiş olsun
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
gerçekten çok üzüldüm Selin hanım 🥹