?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Widgetlar buga girdi View Post
Geçen sene kasımda aldım nerdeyse 7,8 ay oldu ve pil sağlığım halen hem Bsoh da hem de Asoc da %100 View Post
Türktelekom faturalı tarifeler Sizce uygun mu? View Post
Merhaba arkadaşlar telefon rehberim de iki isim sürekli kendi kendine farklı karakterlere dönüşüyor Bu durumu bir tek bu kullandığım telefonda oluyor.... View Post
Format atmadan önce Nisan 2025 olan play sistem güncellemesi şimdi şubat olarak görünüyor ve epeydir güncellenmiyor bir gariplik var gibi sanki... View Post
A52 one ui 7 güncellemesi alacakmı? @support @admin View Post
Telefonum Galaxy A24. Now bar ayarlarda görünüyor ancak aktif olmuyor, bölgesel gecikme olabilir mi yada başka bir nedeni varmı yanıt verebilir... View Post
A34 5G TELEFONUM SÜREKLİ DONUYOR GUNDE 10 15 KEZ ONE UI 7 GUNCELLEMESINDEN SONRA SIKLASTI ACABA SORUN NEDİR View Post
Bugün markete gittiğimde kartım yanımda olmadığından ve genelde telefonla ödeme yapıyorum ama şu aralar nedense pos cihazlarında okunmuyor cihazım mag... View Post
Google play sistem güncellemesi geldi View Post
User | Likes Count |
---|---|
2486 | |
1032 | |
1016 | |
672 | |
668 |
User | Count |
---|---|
97 | |
67 | |