ygtknca
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar aylık gelen güncellemeler hakkında bir soruna değinmek istiyorum ve bu konuds forumda bir çok şikayet görmüştüm umarım her aktif kullanıcı bu yazıyı görür.
Şöyle ki her ay gelen güncellemeler sonrasında bazen sorunlar gideriliyor, bazen olan sorunlar daha berbat hale geliyor veyahut ek sorunlarla baş etmek zorunda kalıyoruz.
Bu sorunları düzeltmek için forumda konu açtığım zaman çoğu kullanıcı telefonu "hard reset ile sıfırla" dedi. Ne yazık ki hard reset yaparak dahi çözülemeyen sorunlar oldu. Bunun sonunda bende baştan Stock Rom yükleme işlemi yaptım ve Romu baştan yükleme sonrasında ısınma sorunu hariç bütün sorunlarımı neredeyse çözdüm. Hala ufak pürüzler tabi ki var hiç yok diyemem. Biz her ay güncellemeleri yükledikten sonra hard reset atmak veya rom yüklemek zorunda mıyız?
Büyük bir Android güncellemesi, One IU sürüm sürüm yükseltmesi üzerine bir güncelleme gelse optimize olması için hard reset atmayı veya rom yüklemeyi anlarım ama altı üstü aylık gelen bir güvenlik güncellemesi ne kadar büyük olabilir ki her ay sıfırlamak zorunda kalıyoruz. Bir çok kullanıcı bu sorundan müzdarip farkındayım. Rom yüklemek veya hard reset dışında başka çözüm bilen var mı.
Adminler bu konuyu görürseniz kime ulaştırmanız gerekiyorsa lütfen ulaştırın ya gerçekten bu sorundan bir çok kullanıcı şikayetçi.
2 Comments
Béşiktaş
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-20-2023 10:58 AM in
Galaxy A
Telefona her güncelleme sonrası sıfırlamak gerekir diye bir kural yok. A52s kullanıyorum 15 ay oldu hic sıfırlamadim ve oldukca stabil çalışıyor. Ama güncellemeden sonra telefonunda bir sorun olduğunu farkedersen o zaman sıfırlamak etkili bir yöntem olcaktir.
Karasu
Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-20-2023 12:06 PM in
Galaxy AMerhaba ygtknca,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD