Resolved! Solved

Original topic:

Güç Tasarruf Modu

(Topic created on: 07-18-2025 10:09 PM)
943 Views
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Options
Galaxy A
Bu mod telefonun bataryasına,işlemciye donanım kısmına kısaca zarar verir mi?Yaptığım işlemler sadece instagramda dolaşma ve youtube da video vs izlemek.
image

Solution
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Bak bende A55 kullanıyorum. Şuan şarj %55 saat 22 veya 22:30'da pubg açarım kuzen gelirse şarj %26-24-21-18 aralığında oyunu kapatırım telefonumun ısısını 34C°ve altına indiririm şarja koyarım sabah saat 8:00-10:00 aralığında şarjdan çıkartırım kahvaltı iş vs vs derken saat 14:00-15:00 civarı en fazla %30 şarj harcarım. Sonrası members , tiktok,pubg derken saat 01:00 civarı şarj yukarıda yazdığım seviyelere gelir işte. Bu şekilde kullanman daha iyi olur cihazın için. 😊 ben hep günde bir kere şarj ediyorum pubg oynadığım günler. Oynamadığım günler 2 günde bir veya 1,5 günde bir şarj ediyorum. Ha nadiren oyun için şarj 40'lardan 50'lerden 80'e şarj ediyorum pubg oynuyoruz ama nadiren yapıyorum onuda.
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy A
Ben gameing hupta ki performans ayarını açmassam bana %60 50 rahat yetiyo ama performans modunu açınsa sorun oluyo bende diyorum ki gün içinde geziniyim akşamda pubg oynuyom ve pil 20 kalsın istiyorum dengeli modda öyle oluyo sadece performans modu biraz sıkıntı ama ben performans moduyla oynamak istiyorum
Solution
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Benim kullandığım şekilde kullanmalısın o zaman. Sabah keyfi kullanım yapma aslında sabah değil gün boyu keyfi kullanım yapmazsan 20'den fazla rahatlıkla kalır.
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy A
Yok
Solution
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Şu performans modunu açınca ne sıkıntı oluyor?
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy A
Pil hızlı gidiyo
Solution
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Hmm. Ben çok denedim bende **bleep** etmiyor. Hangi grafikte oynuyorsun'ya sen? Ben HDR'den aşağı alınca ısınma azıcık artıyor şarj hızlı azalıyor bende. 😂
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy A
Bu ayardan bahsediyorum.Grafikler Akıcı kare hızı 60 fps 1752865686470.jpg
Solution
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Vay 7 de bu şekildemimiymiş. 😂 be 6.1 kullanıyorum hâlâ.
Solution
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
Dostum benim kuzen geldi oyuna gidiyorum. Sana iyi geceler.