cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GÜNCELLEME

(Topic created on: Thursday)
14 Views
Halit_A35
Active Level 2
Options
Galaxy A

sizce güncelleme ne zaman gelir ve güncelleme ile performans artarmi yoksa yavaşlama olurmu 

image

9 Comments
Galaxy A
Her güncelleme planlı eskitmedir
Hils07
Active Level 6
Galaxy A
değildir hocam çıkın bence bu kafadan 😊
0 Likes
Galaxy A
Nedemek değil cihazi ilk aldığında anturu testi son güncelleme de aldığı puan bile farklı ayrıca kullanım deneyimlerin onu gösteriyor ben hala 5.1 kullanıyorum 6.1 den daha akıcı ve şarj süresi daha uzun
Hils07
Active Level 6
Galaxy A
herkesin deneyimi farklı ben ilk aldığımda one ui 4.1 ile geliyordu ve berbattı gerçekten performans 6.1 ile arasında dağlar kadar **bleep** var
0 Likes
Galaxy A
Ben samsung cihazlarını guncellemiyorum s23 6.0 ilk çıktığında güncelledim cihazı perişan etti sıfırladım olmadı odin ile olmadı bende o halde sattım simdi 14 pro ve a54 kullanıyorum
0 Likes
ienes
Active Level 7
Galaxy A
Haklılık payı var yinede çoğu kişi telefonu nu kastigi için yeniliyor
ienes
Active Level 7
Galaxy A
Aslında her güncellemeden ziyade ben şöyle oldugunu düşünüyorum yeni çıkan bir telefonun 4 yıl güncelle desteği varsa ilk 2 yıl iyileştirmeler oluyor sonra yavaş yavaş planlı eskitiliyor
Hils07
Active Level 6
Galaxy A
katılıyorum her güncelleme planlı eskitmedir gibi bir yargıya varamayız bana kalırsa samsung tarafından konuşuyorum eski modellerde özellikle potansiyeli olduğu halde desteği çektiği çoktur daha fazla devam edebilicekken ömrünü doldurmuş oluyor o da maalesef yeni modellerin satılması için
0 Likes
ienes
Active Level 7
Galaxy A
Tabiki ve bence bu kasmalar bilerek yapıldığı için değilde daha fazla özellik eklendiği için telefonu daha fazla zorluyor ve bu sebeple yavaslamalar yasanabiliyor