cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Farklı sim kart taktım sim karttaki numaralar kayıt oldu. Çözüldü

(Topic created on: 05-17-2022 09:23 PM)
1498 Views
Bilbilo
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba, galaxy a50 cihazıma farklı bir sim kart taktım kısa bir süreliğine. Taktığım sim karttaki numaraları telefon kaydetmiş ama nereye kaydettigini bulamıyorum telefon sim kart cloud vs hesapların hepsine baktım sadece benim rehberim gözüküyor ama arama yerine bir numara yazıyorum 2 kayıt gözüküyor hem geçici taktığım sim kartta kayitli olan isim de hemde benim kaydettiğim şekilde yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bilbilo
Beginner Level 2
Galaxy A
Sorunu çözdüm arama geçmişini sildim ayarlardan uygulamalar içinde rehber ve telefon uygulamalarının veri ve önbelleklerini sildim sorun çözüldü teşekkürler

View solution in context

0 Likes
4 Comments
RAMOBİLEA32
Active Level 5
Galaxy A
Merhaba
İçe aktar/ dışa aktar kendi kartına numaraları teker teker seçerek kaydedebilirsiniz veya tüm numaralarınızı (her numaradan bir tane)başka bir cihazınızı paylaşıp cihazinizdaki tüm numaraları silin ardından tekrar paylaştığınız numaraları kendinize gönderip dosyalar bölümünden Bluetooth ile paylaşın dosyalar bölümünden Bluetooth seçip kişi dosyasına tıklayarak içe aktar a basın
0 Likes
Bilbilo
Beginner Level 2
Galaxy A
Az önce yaptım tüm numaralarımın yedeğini kontrol ederek aldım telefonumda sim kartımdan google vs samsung cloud hiçbir yerde numara kalmadı ama arama yerine hala numara yazdığım zaman kayitli gözüküyor geçici taktığım sim karttaki numaralar
0 Likes
RAMOBİLEA32
Active Level 5
Galaxy A
Yeniden başlatmayı deneyin
0 Likes
Solution
Bilbilo
Beginner Level 2
Galaxy A
Sorunu çözdüm arama geçmişini sildim ayarlardan uygulamalar içinde rehber ve telefon uygulamalarının veri ve önbelleklerini sildim sorun çözüldü teşekkürler
0 Likes