Telefon modelim samsung galaxy a32 bu modelin oldugu sürümde en iyi game booster ayarları nedir oynadigim oyunlar efootball ve brawl stars yardımcı... View Post
Telefon modelim samsung galaxy a32 bu modelin oldugu sürümde en iyi game booster ayarları nedir oynadigim oyunlar efootball ve brawl stars yardımcı... View Post
Evde bulduğum bir fasulyeyi balkondaki çiçeğin dibine soktum sonuç ekteki fotoğraftaki gibi. View Post
A34'e Google play sistem güncellemesi geldi. View Post
Sonra güvenlik güncellemesi alçak 2 yıldaha beni senki idare eder gibi s serileri çok bahalı telovon fiyatları düşdüğü zamam alırım telovon View Post
A57 batarya daha iyimiş View Post
Telefon nasıl kulanışı ekran karalıyor bildirim acılmıyor neden View Post
Galaxy a34 cihazı 09.04.2024 tarihinde telefoncu dan aldım bilmeyerek 0 zannederek Lakin cihaz 2023 ağustos ayında açılarak kullanılmış artik güvenim... View Post
Sorunlar 2 dk oyun oynuyor ısınıyo. Hani altta uygulamadan çıkma tuşları varta onlar nedense büyük View Post
Merhaba. Şarj kablosunu telefona taktığımda şarj kablosu yukarı aşağı biraz oynuyor ama şarjı kesme sorunu yok. Sizde de oynuyor mu biraz? Orijinal... View Post
1.Samsung Galaxy J2 2.Reeder P13 Blue 2021 3.Samsung Galaxy A30s 4.Samsung Galaxy A13 5.Huawei Mate 20 Lite 6.Samsung Galaxy A35 5G 7.Samsung... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 295 | |
| 281 | |
| 171 | |
| 145 | |
| 141 |
| User | Count |
|---|---|
| 36 | |
| 33 | |
| 27 | |