Original topic:

Ya biz Samsung'a nereden şikayet ediyoruz ya

(Topic created on: 04-11-2026 09:05 AM)
195 Views
ömerrA17
Active Level 4
Options
Galaxy A

Lan Adam resmen Bak benim babam parmak izlerimin aynı Beyler pozitif bizim kan bağımız aynı ve nasıl bir şekilde açıyorsa yazımın ismi Samsung Galaxy A17 Ama adam cihaza nasıl açıyorsa parmağını bir getiriyor ağzını açılıyor o cihaz kitliyken o cihaz kitliyken Yukarıdaki kaydırdığım zaman oradan bir şey çıkmaması gerekiyor yani ondan hiçbir şeyi tutuklayamıyorsun ve babamın telefonumu kapatmaya çalışıyor ve asla kapatamıyor işte ben bunun yanında sinirlendim ve Samsung'a nereden şikayet ediliyor çünkü telefonum muhtemelenme güvenlik açığı var benim parmak izimi okuyor ama babamınkini de okuyor Yani babam da bu telefonu kurumadı Ben kurdum ve benim Eski telefonumdan sonra Xperia L1 onunla kırmıştım içinde hiçbir yeri yoktu hani ama böyle bir şey oldu Parmak izine açıyor nasıl şikayet ederim yardım etmenizi bekliyorum

0 Likes
8 Comments
Galaxy A
Türkçe yazarsan sorunu çözebilirim
wolflarsen
Active Level 1
Galaxy A
😄
0 Likes
Galaxy A
Şikayetvar sitesine yazabilirsin, normalde members'ın olayı bu post açtığında modlar cevap yazması lazım ama ben tr modlarını asla görmedim. Yabancı samsung members sunucularında random galaxy gallery postunun altında bile bir modun yorumunu görebiliyorsun, bu trdeki bir rezillik maalesef
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
Kanki yazdığına göre cihazın babanın parmak izinide okuyor. Ama buraya yazman hiç bir fayda etmez .
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Ne diyorsun kardeşim anlamadık ki 🙄
Kuzey1453
Active Level 3
Galaxy A
Okurken diyemiyom cunku okunmuyo okumaya calisirken kör oldum **bleep**
0 Likes
DeMLiK
Active Level 3
Galaxy A
Kardeşim konuşma diliyle yazdığın için kendinle kavga ediyorsun gibi okunuyor bilgin olsun. 😊
CivCivS24FE
Active Level 8
Galaxy A
Şair ne anlatmak istedi?
0 Likes