cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ep-t2510 Şarj Adaptörü

(Topic created on: 10-15-2024 01:26 PM)
302 Views
Mhmta55
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar samsung a55 için amazondan EP-T2510 şarj adaptörü aldım satıcısı da amazondu. Arkadaşımda da bu adaptör den vardı arkadaşımın adaptöründe Energy Efficiency yazıyor ama benim adaptörümde Low Standby yazıyor. Amazon 2 yıl garantili dedi ama bilemedim bu yazıların farklılıkları kafamı karıştırdı. Bu ürün orjinal midir sizce low standby yazan adaptörü kullananlar var mı acaba yardımcı olur musunuz?

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Mhmta55,

Aksesuarların kutusunun arkasında Samsung Electronics co.ltd olması gerekli, ayrıca kutu üzerindeki ithalatçı firma kısmında ve kutu içerisindeki garanti belgesi üzerinde ithalatçı firma kısmında SAMSUNG ELECTRONİCS İSTANBUL PAZARLAMA VE TİCARET LTD.ŞTİ. etiketi (Bandrol) varsa orijinal olduğunu söyleyebilirim. Orijinal bandrolde Samsung logosunda A ve N harfleri daha derin ve sivri birleşim noktasına sahiptir. Orijinal olmayan logo da ise A ve N harflerinin iç kısmının kalınlığı dıştaki kısımdan daha incedir. İlettiğim bilgilerin olup olmadığını kontrol etmenizi rica ederim.

Teşekkürler.

MOD.

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Yavuz_S23
Active Level 10
Galaxy A
Amazon satıcısından aldıysanız orjinaldir merak etmeyin.
0 Likes
Mhmta55
Beginner Level 2
Galaxy A
Amazon satıcısından olduğu için güvenerek aldım ama low standby yazısı kafamı karıştırdı sadece
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Mhmta55,

Aksesuarların kutusunun arkasında Samsung Electronics co.ltd olması gerekli, ayrıca kutu üzerindeki ithalatçı firma kısmında ve kutu içerisindeki garanti belgesi üzerinde ithalatçı firma kısmında SAMSUNG ELECTRONİCS İSTANBUL PAZARLAMA VE TİCARET LTD.ŞTİ. etiketi (Bandrol) varsa orijinal olduğunu söyleyebilirim. Orijinal bandrolde Samsung logosunda A ve N harfleri daha derin ve sivri birleşim noktasına sahiptir. Orijinal olmayan logo da ise A ve N harflerinin iç kısmının kalınlığı dıştaki kısımdan daha incedir. İlettiğim bilgilerin olup olmadığını kontrol etmenizi rica ederim.

Teşekkürler.

MOD.

0 Likes