cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

En üst seviye kulaklıkta ses odağı yok?

(Topic created on: 06-14-2024 06:21 PM)
115 Views
melanpi
Active Level 3
Options
Galaxy A
Samsung A55 5G cihazını aldıktan sonra Samsung Galaxy buds pro 2 aldım amacım entegre olmasıydı.Fakat ömrümde görmediğim bir şeyi gördüm normal kulaklıksız ahizeden görüşürken ses odağı özelliği açılırken kulaklığı taktınız anda karşı taraf yolda ne varsa en ince ayrıntısına kadar duyuyor yani airpods fiyatına satılan en üst seviye kulaklığın haline bakın ilk işim Apple tekrar geçmek olacak yazık verdiğimiz paralara
13 Comments
melanpi
Active Level 3
Galaxy A
Yazıyı okumadan yorum yapmışsın tekrar anlatiyim bu seçenek sana gelen gürültüyü engelliyor karşı taraftaki kişi sokaktaki tüm sesi almaya devam ediyor bu özellik bahsettiğim bu karşı taraf tüm gürültüyü duyuyor ek olarak bu özellik kulaklığı çıkartınca ahizeden görüşürken var fakat airpods kadar pahalı kulaklık yapıp böyle bir yazılımı ekleyememek aşırı saçma geliyor bana yani kulaklıkta karşı tarafın sokakta yoğun ses alanında karşı taraf sizi arka plan sesinden duyamıyor
0 Likes
Sdsgnr
Active Level 6
Galaxy A
Buds 2 proda da bu özellik var.
0 Likes
Sdsgnr
Active Level 6
Galaxy A
Bizzat denedim. Karşı tarafa gürültü gitmiyor.
0 Likes
melanpi
Active Level 3
Galaxy A
Size özel bir özellik zannedersem keza çağrı merkezi ve Samsung İstanbul kartal servisi kulaklıklar da böyle bir özellik henüz olmadığını ileriki dönemde güncelleme ile geleceğini iletti.
0 Likes