cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dikkat edilmesi gerek

(Topic created on: 05-30-2024 04:34 AM)
346 Views
zeto
Active Level 9
Options
Galaxy A
Merhaba cihaz kitliyken üst paneli kaydırınca uçak modu ve Bluetooth şifre girmeden ne açılıp nede kapanmıyor sandınız demi yanıldız kitliyken google asistana yaptırın şifre girmeden açıp kapıyor bu durum iyi değil cihaz kayboldu diyelim adistana uçak moduna alabilirler ben iphone da kunlanıyorum onun asistanı cihaz kitliyken söyleseniz bile yapmıyor bu ben yanlış bi durum bana göre güvenlik açığı sizi bilgilendirmek istedim

0 Likes
14 Comments
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy A
Bilgi için teşekkür ederim. Yazıyı okuyunca kilit ekranından asistana erişimi kapadım nolur nolmaz diye
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Doğru olanı yapmışsın
0 Likes
TURCOTR
Active Level 6
Galaxy A
Bu sefer de acil durumda yardım istemede sorun olacak..

Şimdi Samsung bey S25'de bunu yeni özellik diye pazarlar..
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Yok onu google yaparda apple yilardir var olan ozelik s4 teki ozeligi vermesi gibi 2 telefonu kafa kafa verip veri paylasmasi 15 ailesine veya yanindaki kucuk dugme ozelik atamasi gibi s9 ta var olan veya pro modele ilkez 120 hz verip ilkez biz kulandik dedigi gibi ve 16 da kamera dizayim s21 de kulanilan sekilde olmasi sadece kamera bi tik buyuk tutarak tasarim gidilmesi ekrani samsung uretigi halde apple kulanicilari samsung ekrandan daha iyi demesi gibi ve samsung dark mod 2017 te apple xr modereinde yok tu 2019 verdi bide samsung 2017 te simdiki sarj girisi var ken apple 15 te yeni ozelik demesi gibi
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Bide yeni 16 serisinde galiba yüz tanımaya ek parmak izi koyor galiba apple extra bi tuş olucak deniyor
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Home tusu veri gelmez ama belki m serisindeki guc tusuna parmak izi eklene bjlir
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Home tuşu değil sağ ve solda extra bi tuş sdn yt de yeni iphone 16 kılıfları geldi dedi gösterdi yeni tuş vs dediydi
0 Likes
Galaxy A
Nereden kapatılıyor söylermisin
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar > google > tüm hizmetler> google uygulamarı için ayarlar > arama,asistan ve ses>google asistan > kilit ekranı ordan kapatılıyor
0 Likes