Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar bu nedir bilen varmı? View Post
A23 Android 15 listesinde var ama Gelmiyor Sadace Güvenlik Güncellemesi Alıyor Sizce Gelecekmi View Post
Eski telefonumda sürekli bu şekilde sildiğim boş dosyalar geliyordu aynısı bu telefon içinde geliyor hergün silmeme rağmen yine ve yine geliyorlar... View Post
A57, imei kayıtlarında ve test serverlerinde göründü. Moderatörler doğru düzgün paylaşım yapmaya izin vermediği ve gönderileri kaldırdıkları için... View Post
Merhaba arkadaşlar members'ta nasıl görsel atılır söylermisiniz View Post
Günaydın dostlar A36 5g aldım parmak izi eklenmiyor meğersem kırılmaz camdanmış ben diğer cihazlarımda böyle birşey yaşamadım samsung neden böyle... View Post
Son güncelleme den sonra modlar ve rutinler uygulaması internet bağlantısı yoksa ki num bilgisini göremiyor ve rutinler çalışmıyor bu konuda yardımcı... View Post
A16 Cihazım Ara ara parmak izi sensör parmak izi sensör hatası veriyordu bugün komple sensör gitti 5-6 veya 10 defa telefonu açıp kapamama rağmen... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 10 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 5 |