cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Depolama Sorunu!

(Topic created on: 12-23-2020 04:44 PM)
4521 Views
Wig
Expert Level 3
Options
Galaxy A

Selamün aleyküm Arkadaşlar, Benim Telefonumun çok hızlı bir şekilde Depolaması doluyor. 64 gb'lık hafıza kartım var, Hafıza kartı aktarmayı destekleyen bütün uygulamalar Hafıza kartına aktardım. Daha alanda var.

image

image

image

image

Avg cleaner ve, Google Files ile Depolamayı temizliyorum. Depolama Temizleme'de sıkıntı yok. 

Bir sorunum daha var, bu sorun sadece İnstagram uygulaması ile âlâkalı. Sorun ise, aşağıdaki video'ya gördüğünüz üzere İnstagram'ın Önbelleğini temizliyorum. Tekrar geri girdiğimde önbellek olduğu gibi duruyor. 

Bahsettiğim sorunlar'ı bilenler cevaplasın Lütfen.

Şimdiden, Teşekkürler. 

Bahsettiğim İnstagram sorunu.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Aleykümselam. Öncelikle, cihaz bakımı uygulamaların önbelleğini temizlemez. Önbelleği temizlemek için mevcut olan yegane yol uygulama bilgileri bölümünü kullanmaktır.

View solution in context

Solution
Yagizhan61
Active Level 7
Galaxy A
Bende Size Tavsiye Verilerinizi yedekleyip sıfırlamanız.

Cihazınızdaki Verileri yedeklemek için: Ayarlar > Hesap ve Yedeklemer > Yedekle ve Geri yükle > Verileri yedekle yapınız.

SD Kartada Atabilirsiniz.

Fotograflar yedeklenmez.
Fotoğraflarinizi yedeklemek için:
Galeri uygulamasina girin > sağ 3 noktaya tiklayın > Ayarlara tıklayın ve One Drive ile eşitle seçeneğine tıklayin.

Cihazı Sıfırlamak için: Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına Sıfırla yapınız.

Sadece gerekli uygulamalarınızı yükleyin atacaksanız sd karta atın.

View solution in context

10 Comments
Morpheus38
Active Level 3
Galaxy A
kardeşim cihazın markası ne merak ettim
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Aleykümselam. Öncelikle, cihaz bakımı uygulamaların önbelleğini temizlemez. Önbelleği temizlemek için mevcut olan yegane yol uygulama bilgileri bölümünü kullanmaktır.
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Ayrıca, Dosyalarım uygulamasından cihaz içi depolamayı atabilir misin?
Wig
Expert Level 3
Galaxy A
Tam olarak nereyi?
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Üç Nokta (⋮) > Depolamayı analiz et bölümü.
Wig
Expert Level 3
Galaxy A
Buyur.

Screenshot_20201223-185409_My Files.jpg

Solution
Yagizhan61
Active Level 7
Galaxy A
Bende Size Tavsiye Verilerinizi yedekleyip sıfırlamanız.

Cihazınızdaki Verileri yedeklemek için: Ayarlar > Hesap ve Yedeklemer > Yedekle ve Geri yükle > Verileri yedekle yapınız.

SD Kartada Atabilirsiniz.

Fotograflar yedeklenmez.
Fotoğraflarinizi yedeklemek için:
Galeri uygulamasina girin > sağ 3 noktaya tiklayın > Ayarlara tıklayın ve One Drive ile eşitle seçeneğine tıklayin.

Cihazı Sıfırlamak için: Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına Sıfırla yapınız.

Sadece gerekli uygulamalarınızı yükleyin atacaksanız sd karta atın.
Galaxy A
instagram konusunda instagram uygulamasının kurulum önbelleği önbelleği silsen de kalır, bazı uygulamalar böyle Ayrıca arka planda çalışıyorsa kullanmasan bile açık olduğundan ön bellek toplar Bir de instagram uygulamasının içinde yüklediğin öğeler varsa ne kadar ön belleği silsen de bunları kaldırmadıkça ön bellekte gözükürler Depolama konusundaysa bişey diyemeyeceğim Senin kullanımınla alakalı olmalı
01adana01
Active Level 1
Galaxy A
telefonu yeniden sıfırla düzelir benimde başıma gelmişti s8 plusta