cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Csc değiştirmek

(Topic created on: 03-30-2025 07:01 PM)
79 Views
ichbinH
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar galaxy a73 5g im one ui 7 beta alsın diye csc değiştirmek istiyorum riskleri neler ve yapmaya değer mi imei falan gider mi

12 Comments
Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy A
CSC değişimi ile beta programına katılmanız mümkün değildir hocam. Beta programına dahil olan ülkelerin GSM operatörlerinden şebeke almanız gerekiyor ya da harici olarak XDA forumundan yardım alarak bilgisayar üzerinden betaya katılabilirsiniz. Son olarak şu an S24, S23 ve Z Flip&Fold serileri beta sürecinde 😊
ichbinH
Active Level 5
Galaxy A
Bilgisayar üzerinden nasıl katılırım peki
0 Likes
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy A
XDA forumu üzerinden beta sürümlerinin linki paylaşılıyor hocam ama bunun için ilk olarak cihazınıza EUX romunu odin ile flashlamanız gerekiyor. Ondan sonra forumdan ve ya youtubeden yardım alarak betaya katılabilirsiniz. Dediğim gibi şu an S24, S23 ve Z Flip&Fold serileri dışında betada olan cihaz yok bilginize.
0 Likes
ichbinH
Active Level 5
Galaxy A
O zaman riske atmaya değmez bence
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy A
Cihazınız yurtiçi garantili bir cihaz ise zaten yapmanızı önermem hocam. Bence de stabil sürümü beklemeniz daha makbule geçer 😊
0 Likes
ichbinH
Active Level 5
Galaxy A
1 ay falan beklicem o zaman mecburen 23 mayıs diyor çoğu kaynak doğru mudur
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy A
Şu an 7 Nisan dışında paylaşılan resmi bir tarih yok. 7 Nisanda da ilk olarak S24 serisinden başlayarak kademeli olarak diğer serilere dağıtım yaparlar hocam.
0 Likes
ichbinH
Active Level 5
Galaxy A
Nisan'ın sonlarına doğru gelir gibime geliyor o zaman
0 Likes
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy A
İnşallah o tarihte gelir size de hocam 😊
0 Likes