cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Csc değiştirme

(Topic created on: 11-11-2024 06:12 PM)
70 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba ben bu işleri çok merak ediyorum ve galaxy a24 kullanıyorum. One ui 7 betasını fırsat bilerek geçici olarak csc değiştirmek istiyorum fakat a24 one ui 7 betayı desteklemiyor bildiğiniz gibi direk bir üst cihazın (a35 olabilir) cscsini yükleyerek one ui betasına katılma gibi bir stratejim var. Fakat merak ettiğim iki şey var

1. Cihaz çöker mi
2. İşlemler başarılı olur mu
22 Comments
Galaxy A
A35 5G romu A24 ile uyumlu değil telefonun kullanılamaz hale gelir
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Biliyorum çok saçma ama bir şekilde halledemez miyim bunu
Solution
Galaxy A
Katiyen olmaz verda A24 A35 5G romu ile uyumlu olmaz çöker yazılımsal olarak bir şekilde halledemezsin
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Hard brick yaparım yani, o zaman hiç çare falan aramayayım. Çok teşekkür ederim. Bu arada çok merak ettiğim bir şey var ozan abi; burada bir arkadaş (ni neo muydu neydi ismi hatırlamıyorum) a54de, s23fenin özelliklerine sahip bir tane custom rom kurmuştu. Çok merak ediyorum acaba bu tür custom romlar atınca cihaza güncelleme gelir mi
Galaxy A
Evet hard brick olur telefonun sonra sen üzülürsün verdacım üzülmeni istemem 🙏
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Soft brick gene halledilir de hard brick çok zor edl mod vesair vesaire gerektiriyo.
Galaxy A
Hard brick olursa telefon onu özel bir cihaz ile yazılım yüklüyorlar öyle açılıyor telefon olmazsa anakart değişimi yapılması gerekiyor ancak böyle kullanmaya devam edebilirsin
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Biliyorum, maalesef.
Galaxy A
Onun için stabil sürümü beklemek zorundayız maalesef