cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazım A53 18 Gün serviste kaldı

(Topic created on: 02-09-2024 06:52 PM)
456 Views
heyo123
Active Level 8
Options
Galaxy A

image
64 Mp kamera fotoğrafları bu şekilde basık çekiyo diye evime 10 dakikalık serviste telefonum 18 gün kaldı test etmişler ve Güney Koreyle iletişim kurup sorunun güncellemeyle alakalı olduğunu ve Güney Korenin telefona düzeltme güncellemesi vericeğini söylediler size inandırıcı geldi mi ? 2 adet güncelleme geldi düzelmedi. Düzeltme güncellemesi gelcek dediler 
heyo123
Active Level 8
Galaxy A
İşte dediki 18 gün sizi beklettik cunku güney koreyle irtibat kurmuşlar falan öyle dedi yalan mı söylüyo haklısın gitcem yine
0 Likes
_SSalim
Active Level 8
Galaxy A
İyide samsung un servis anlasmasi kvk ile kvk ayrı bir şirket ve onlar sadece samsung un garanti şartnamesi gereği neyse onu yaparlar genel merkez kore ile iletişime geçer servisler geçmez geçemez çünkü farklı firma samsung un kendi servisi yok anlasmasi kvk ile servis agi
heyo123
Active Level 8
Galaxy A
Aynı zamanda kameram samsungun övdüğü yazılım yüzünden bozuldu kaldı ki sorun güncellemeden dahi olsa yeni gelen yazılımı yapma zorunluluğum yok çünkü oluşan sorunda sorumluluk bana ait ben kendi isteğimle yükledim beni güncelleme yapmaya itiyolar güncellemenin içeriğini bilmiyorum
0 Likes
_SSalim
Active Level 8
Galaxy A
Guvenlikte donanımla alakalı şeyleri söylemiyor veri kaybı olabilir diyor onun onayını veriyorsun guncellemenin telefonu bozması senin verdiğin onaya bağlı değil ayrica guncellemeler telefona uyumlu olarak gelir eğer uyumlu değilse bunu çözecek senin mahduriyetini giderecek olanlar samsung yani bu durumda
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba samsung sadece kvk ile anşlaşması yok tr deki tüm servislerle nerdeyse anlaşması iyi hizmet için 1 saat onarım için kaliteli hizmet için prenium servislere gitmak gerek
0 Likes
_SSalim
Active Level 8
Galaxy A
Evet diğer servislerle de anlasmasi var ama ilk servis anlasmasi kvk ;)
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Ben ilk olarak genpa ve kvk biliyorum e250 cihazlarını kunlanmıştım :)
0 Likes
iremal
Beginner Level 3
Galaxy A
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Güncelleme öncesinde 64mp e bir oran izin veriliyordu ve düzgün çekiyordu. Şimdi 4 oranada izin veriyor ama düzgün çekmiyor ya basık çekiyor ya çok uzatıyor.
heyo123
Active Level 8
Galaxy A
Güncelleme beklicez düzelmesse siz de gidin bu yorumları gösterin
Members_5jzGmxl
Beginner Level 3
Galaxy A
Aynı sorun Aynı cihaz ne yapmam gerek soylermisiniz
0 Likes