Uzun bir süredir telefonum kendi kendine sim kart çıkarılmış hatası veriyor telefonu 1 2 defa yeniden açınca ancak oyle düzeliyor lutfen konu hakkında... View Post
A50 CİHAZİMI SATTIM A53 ALDIM 3 GÜNDÜR KULLANIYORUM ALDIĞIMA pişmanım A50 cihazım pugb de akıcı aşırı oynuya biliyordum 50 ve 60 fps oynuyordum A53 de... View Post
Merhaba arkadaşlar A32 telefon için aralık ayı güvenlik güncellemesi indirdim ve güncellemeyi duraklattım bu güncellemeden sonra pil düzeldi mi yoksa... View Post
Neden bu kadar azaldı? View Post
Samsung süreklidir a53 de saçmalamaya başlıyor yazılım konusunda. Bi kere 1 ay güncelleme vermedi sonra 27 sinde verirken 28 de verdi sonra ocağın 1... View Post
Android 12 de sarj guzel 9 saat felan ekran süresi alıyordum Android 13 e gectim 7 saat felan ekran süresi alıyorum bide telefonu uyurken kapatıyorum... View Post
En Sevdiğiniz Over The Horizon hangisidir ve bunları şu YouTube videosundaki gibi nasıl kapak fotoğraflı indirebilirim Cevaplarınızı Bekliyorum View Post
A50 tl surekli kapanip aciliyor neyden kaynakli olabilir ne yapmam gerekiyor tskler View Post
User | Likes Count |
---|---|
833 | |
406 | |
252 | |
194 |