cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bozuk A33 ve Çözümsüzlük

(Topic created on: 02-28-2023 09:00 PM)
112 Views
Members_mILfWII
Active Level 2
Options
Galaxy A

Aldığım a33 model cihaz, temel işlevini yerine getiremediği için değişim talebiyle servise vermiştim, alalı daha 20 günken. Fakat cihazın normal olduğu söylendi. Yaşadığım mağduriyeti videoyla taraflarına iletmeme rağmen cihazı 4 servise gönderdiler. Tam 1 aydır cihaz serviste. 4. kez hem de. Ne telefonun akibeti belli ne de çözüm var, sizi arayacağız ulaşacağız diyorlar tam 12 gün geçti kimsenin aradığı vs yok... Çözüm merkezi asla geri dönmüyor... Cihaz nerede bilmiyorum... Müşteri temsilcisi yalandan oyalıyor... Bugün mecburiyetten kendime yeni bir cihaz satın almak zorunda kaldım. Yaşadığım mağduriyetin haddi hesabı yok. Pişmanım. Keşke, hiç bulaşmasaydım.

3 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Hangi ciyaztan gectiniz
Galaxy A

Samsung A7 2018 kullanıyordum, çaldırdım. A33 aldım. rezillik üstüne rezillik yaşadım. Bugün 5. kez servise göndermekten bahsettiler. Iphone 12 aldım. Müşteri hizmetleri, memnuniyeti, çözüm gibi durumlar var çünkü

0 Likes
Galaxy A

Güncelleme: cihaz videoya rağmen, farklı hatlarda arama göstermemesine rağmen, her türlü mekanda arama almamasına rağmen 4. kez "sorunsuz" raporu verildi. 5. kez servise gitmesi gerektiği iletildi tarafıma. Fakat bu bir rezillik. TAMAMEN REZALET. KOCAMAN BİR REZALET.

0 Likes