cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Berbat

(Topic created on: 03-22-2024 06:09 PM)
687 Views
ceydaa21
Active Level 3
Options
Galaxy A
Sürekli telefonum donuyor, telefon ekranı kendi kendine yatay pozisyona geçiyor sürekli ve uygulamalardan , instagram , facebook gibi , kendine kendine çıkış yapıyor 🙄 telefonun daha senesi dolmadı yeni aldım galaxy A13 hiç memnun değilim, kimseye tavsiye etmiyorum bu sorunları yaşayan var mı?
48 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef giriş segment cihazların hepsinde var bu sorunlar bendede a14 var bende de bu sorunlar var nedenide hem yazılımın düzensiz çalışması hemde ısınma
ceydaa21
Active Level 3
Galaxy A
A evet ayrıca aşırı ısınma da var özellikle şarj olurken , peki çözüm nedir?
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef pekbir çözümü yok cihazı yormamak tek çare
0 Likes
ceydaa21
Active Level 3
Galaxy A
Bir daha samsung tan herhangi birsey almayı düşünmüyorum.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Haklısınız bunu ben söyleyince bana kızıyorlar aklın yolu bir
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Samsung a bence önyargı ile yaklaşmayın,bilmeden bir cahillik etmişsiniz önemli değil öğrendiniz şimdi.Çözüme gelecek olursak Samsung Galaxy A34,A54 veya A55 modellerine göz atabilirsiniz.Şuan uzun ömürlülük olarak Samsung telefonlar en iyisi.Yıllardır xiaomi kullandım,memnun kalmadım yazılımı çok sorunlu.Xiaomi nin en üst düzey telefonunda bile kendi arayüzlerinde sorunlar oluyor.Paranız varsa A34,A54 veya A55 alabilirsiniz.Çok paranız var ise S serisi bir telefon alabilirsiniz.
0 Likes
ceydaa21
Active Level 3
Galaxy A
Cahillik mi haha iyiymiş 😁 tecrubesizlik diyelim
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Size laf söylemek için demedim yanlış anlamayın.Cahillik kötü bişey değil ama cahil olduğunu bilerek öğrenmemek cahilliğin kendisidir.Siz iyi olan cahillerdensiniz,😊öğrenmek istiyorsunuz giriş-orta-yüksek ve amiral gemisi segment telefonları.
0 Likes
ceydaa21
Active Level 3
Galaxy A
Bunu daha yeni aldım
0 Likes