cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mikrafon sorunu(A54 5G)

(Topic created on: 07-26-2024 11:34 AM)
184 Views
isim0101
Active Level 1
Options
Galaxy A
Mikrafon düzgün çalışmıyor whatsap gibi uygulamada ses kaydı atmak için 4 sefer deniyorum bazen video çekerken de mikrofon kalitesi cızırtılı ve berbat oluyor telefonu daha yeni aldık niye böyle şarjıda max 1 gün gidiyor herkeste öyle mi

9 Comments
JustWatch_AI
Active Level 4
Galaxy A
O dediğin sorunların hiçbiri yok ben cihazdan gayet memnunum ancak sadece hafif bir ısınması oluyor onu dışında şarjı da 2 gün gidiyor rahatlıkla telefona nasıl davrandığınız nasıl kullandığınız hangi zamanlar da kullanırsınız ne sıklıkla kullanırsınız bu saydıklarımın hepsi çok önemli
0 Likes
isim0101
Active Level 1
Galaxy A
Telefonu aşırı da kullanmıyorum aslında ekran parlaklığı bile en az seviyede sizin tel iyi denk gelmiş bu sorunları başka yerde de okumuştum hskshsjsj
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Idınması vsr evet o da aşırınsıcaklsrdan 2 tane a54 var bende
0 Likes
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Samsung A54 kullanıcısı olaak herkesde olmamakla birlikte whatsapp görüntülu aramalarda karşı tarafın sesi kesik kesik geliyo arada bu sorun yüzlerce kiside mevcut defalarca görüşme sagladim yazilimsal sorun ileride düzelir diye düşünüyorum calışma yapiliyomuş samsung müşteri temsilcisiyle görüşün uzaktan destek versinler düzelmezse servise vs boşa gitme kurcalattırma telefonunu ağ agarları sıfırlama telefonu sıfırlama whatsapp sil yükle vs gibi şeyler söylicekler sanada düzelen var düzelmeyen var . Sarj konusundada %100 şarj ortalama 8-9 saat ekran açık ekran kapalı 14 15 saat rahatlıkla 1 gün cıkartıyorsun aşırı derecede oyun oynamazsan vs. Telefon 1 günden fazla gidenler sadece Alo diyordur kesinlikle oyun ve sosyal medya aşırı derecede kullanan biri 2 günü göremez imkansız ısınmaya gelince mağlum yaz aylarında bir tık ısınmıyo değil ama öyle el yakacak kadarda ısınma olmuyor.
isim0101
Active Level 1
Galaxy A
Sadece sosyal medya kullanıyorum ekran parlaklığı kısıkta 1 gün gidiyor ama şu mikrafon sorunu düzelir umarım attığım ses kaydını 4 5 kere tekrar ediyorum hangisininde kayıt alırsa
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Bu şekilde pil aktivitesi.1721984302890.jpg
isim0101
Active Level 1
Galaxy A
Benimde bu sekil1721985188757.jpg
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba bende 2 tane a54 cihaz var dediğin sorun yık bende ve memnunum cihazdan
AsilTurk
Active Level 10
Galaxy A
Valla bendeki A54 taş gibi maşallah sıkıntısız :)