cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ayarlar durduruldu

(Topic created on: 03-21-2022 09:20 AM)
6942 Views
Mehmetefe1
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Telefonum samsung a013g ve ayarlar durduruldu hatası alıyorum format sıfırlanma, gerekli uygulamaların güncelleme  kaldırıp tekrar yükleme gibi  birçok  şeyi denedim ama olmadı ve ayarlar durdurulduğu için uygulama bilgilerine de giremiyorum. Teşekkürler 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

Ekran görüntüsüyle birlikte hata raporu oluşturmanızı öneririm. 

View solution in context

5 Comments
zcc
Active Level 8
Galaxy A
Ewt bazi uygulamalarda bana da oluyor acaba android system web view ile ilgili olabilir mi ya daha öncede bi ara gundeme geldi ya cunku google store da android system web view açıyorum mesela alttaki yorumlarda hep herkes durduruldu hatasi alip duruyor her ne kadar sureklli guncelleme gelsede bilemedim cunku bendede var andorid 12 geldi bu sekilde oldu sonra subat guncellemesi bekledim yukledim yine duzelmedi ztn android 12 oncesi sonrasi sıfırlamistim onu saymiyorum bile yazilimsal degilse eger bilmiyorum yine tabi bu uygulamadan olabilir
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
PC smartswich üzerinden onarma yapabilirsiniz aksi halde samsun yetkili servis birimiyle iletişime geçebilirsiniz member uygulaması üzerinden de geri bildirimde bulunabursiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba
Cihazınıza yeni bir yazılım güncellemesi yapılması gerekiyor garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim ediniz
Galaxy A

Selamlar.Sorununuz "Dijital Denge" uygulamasından kaynaklanıyor.Google Play Store uygulamasına girip arama kısmında "Dijital Denge" yazıp aratarak Google'ın Dijital Denge uygulamasının güncellemesini kaldırarak sorununuzu çöze bilirsiniz.

Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

Ekran görüntüsüyle birlikte hata raporu oluşturmanızı öneririm.