cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arka planda youtube oynatmak?

(Topic created on: 04-09-2024 02:30 PM)
835 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Arka planda youtube oynatmanın ve müzik dinlemenin hep play store dışında apk kurmadan hem ücretsiz bir yolu var mı?
8 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Benim bildiğim samsung internetten youtube'a girince arka planda oynatma özelliği vardı istersen samsung internet ayarlarına bir bak.
Galaxy A
Bence hiç boşuna uğraşma git premium ol her türlü kullan 60 TL artık bir şey değil değer olarak 1 paket sigara parası
TheKaan
Active Level 6
Galaxy A
Brave, vivaldi ve samsunginternet tarayıcılarında YouTube arka planda oynatma özelliği bulunuyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar,
Apk Olarak bilmeseydim Brave var. Onun dışında Samsung internetten girersen Otomatik Arka planda Oynatma Bulunuyor. 👍

Bazı YouTube Videolarına da Bulunmakta otomatik Oynatma.👍
Galaxy A
Orijinal premiumu para vermeden kullanıyorum
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
Brave veya Firefox kullanabilirsin boşuna premium alma çoğu browser da artık reklam engelliyeci ve arka planda oynatma var(chrome hariç ) ve mesela firefoxda bir sürü youtube eklentisi var video içi sponsor atlama eklentisi bile var ama eklentilerden anlamam basit olsun diyorsan brave kullanabilirsin . Dediklerim play storde mevcuttur ve güvenlidir
0 Likes
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Premium almalısın onun dışında sıkınhtılar yaşayabilirsin
0 Likes
Galaxy A
Youtubu arka plana atip Bildirim çubuğunda play stop bildirimi cikiyorsa tamamdir
0 Likes