cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android10 Quick panel

(Topic created on: 07-07-2020 04:53 AM)
1870 Views
YasirÇ
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

image

quick panel yanlışlıkla bi anda böyle oldu nasıl yaptım bilmiyorum android 9da tuş matrisi vardı fakat android10da yok nasıl eski haline getireceğim yardım ederseniz çok sevinirim

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Ferhatakc2A9
Active Level 5
Galaxy A
Quick panel verilierini silmeyi deneyin olmazsa fabrika ayarlarına dönebilirsiniz bug olmuş galiba

View solution in context

0 Likes
Solution
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
bendede geçen gün simgeler büyük yazılar küçük olmuştu fabrika ayarlarına döndüm düzeldi sizede öneririm hesap falan silinmiyo zaten işinize yararsa çözüm kabul edermisiniz

View solution in context

0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba CaptainY7,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durumda öncelikle telefonunuzu yeniden başlatmanızı rica ederiz. Sorun devam ederse;  Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
Ferhatakc2A9
Active Level 5
Galaxy A
Quick panel verilierini silmeyi deneyin olmazsa fabrika ayarlarına dönebilirsiniz bug olmuş galiba
0 Likes
Solution
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
bendede geçen gün simgeler büyük yazılar küçük olmuştu fabrika ayarlarına döndüm düzeldi sizede öneririm hesap falan silinmiyo zaten işinize yararsa çözüm kabul edermisiniz
0 Likes
Galaxy A
Merhaba ben Nazif,

Telefonda hata olmuş.

Telefonu Yeniden başlatın.telefonu yeniden başlattıktan sonra düzelecektir.

Düzelmezse telefonu fabrika ayarlarına döndürün.

Yine düzelmezse telefona hard reset atın.
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba CaptainY7,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durumda öncelikle telefonunuzu yeniden başlatmanızı rica ederiz. Sorun devam ederse;  Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes