Resolved! Solved

Original topic:

Android 14 ?

(Topic created on: 02-22-2024 04:21 PM)
364 Views
galaxyA04s2000
Active Level 1
Options
Galaxy A
Kardeşim Android 15 çıkacak ben hayla 14 bekliyorum ne zaman GELECEK acaba?
Telefonum galaxy A04s 
0 Likes
6 Comments
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Gelse ne değişecek telefonun daha çok kasacak hiç gelmesini bekleme , üst güncelleme almak istiyorsan cebinden biraz para çıkacak
uhumitau
Active Level 6
Galaxy A
O zaman hiç cihaz almayalım ne kadar saçma bir düşünce
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Giriş seviyesi telefon bu aldığında pek birşey beklememelisin, araba aldın diyelim en yükseğinde multimedya var ama en düşüğünde multimedya yerine teyp var ne diceksn buna niye takmadınız mı diyeceksin ama ikiside radyo veya müzik açıyo tek farkı birinde fazla özellik var ama temelinde amaca hizmey ediyor ,ek şeyler arzular başka temel şeyler başka senin istediğin şey ek kullandığın telefon ekonomik telefon amacıda temel ihtiyaçları karşılamak dostum bunun bilinciyle birşey bekle.
0 Likes
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
O zaman hiç cihaz almayalım demişsin o zaman bizde almayalım madem bu özellikler en düşük telefonda var biz niye yüksek model alıyoruz ki parayı veren düdüğü çalar.
0 Likes
Solution
cengizS25
Active Level 9
Galaxy A
Samsung güncelleme yoluyorsa bi bildiği vardır demektir bu cihaz bu güncellemeyi kaldırabilir ben bu telefon android 12 ile çıkardım ve telefon android 13 yaptım hiç bir sıkıntım yok android 14 sıkıntı olacağını zannetmiyorum
LordTaiLo
Expert Level 2
Galaxy A
Şuan; android 15 samsung s24 ultraya gelmedi..

Fakat demo sürümü kullananlar denemişmidir bilmiyorum aslında bakmak lazım youtubede..

incelerim sonra..