Original topic:

Android 11

(Topic created on: 03-04-2021 01:17 AM)
437 Views
yoldas
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar birşey sorucam annemin telefonu M31 ona Android 11 3.0 güncellemesi gelmiş meraktan güncelleyip inceledim ama edge panel  arayüz vs.. felan gelmemiş göremedim. Bu edge panel muhabbeti sadece A serisine mi gelecek ?? M serisinde yok gelmemiş çünkü?? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yoldas,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
yusufbalikcii
Active Level 5
Galaxy A
edge paneli m serisine geldi, "ayarlar>ekran>edge panelleri" kısmında
yoldas
Active Level 4
Galaxy A
Hmm demek ki ayarlardan kendimiz yapıyoruz anladım teşekkürler
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar - ekran ayarları edge ayarları var oradan ayarlama yapılıyor
yoldas
Active Level 4
Galaxy A
Arkadaşlar benim cihazım A50 annemin cihazı M31 Annemin telefonuna Android 11 3.0 güncellemesi gelmiş merak edip güncelleyip inceledim fakat edge panel  arayüz felan gelmemiş göremedim?? Bu edge panel muhabbeti sadece A serisine mi gelecek ?? Annemin cihazına gelmemiş çünkü. Sanırım edge panel gelmeyecek çünkü gelseydi M serisine de gelirdi bence. Yoksa ayarlardan felan mı edge panel özelliği açılıyor?? 
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar- ekran ayarları içerisinde yer alıyor edge ekran ayarları

Screenshot_20210304-012832_Settings_3826.jpg

yoldas
Active Level 4
Galaxy A
teşekkürler
Galaxy A
M 31

Screenshot_20210304-095318_Samsung Members.jpg

0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yoldas,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes