cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 11 oneui 3.1 A50

(Topic created on: 03-24-2021 08:39 AM)
177 Views
A50Realkinq
Active Level 10
Options
Galaxy A

İndirmeye korkan arkadaşlarım Şunlari farkettim.

1-) pubg gibi vs oyunlar icin dolby atmos oyun modu gelmistir. Cok işe yariyor.

2-) ana menüde ki animasyonlar gayet akici ve hatasız 

3-) ram kullanımı artmamış (sadece 2.5 sabitken 2.5 ve 2.7 arasında gidiyor bu önemsiz bence.

4-) ayarlar kısmında ki aratma yerinde ki geç gösterme hatasi kalkmış gayet akıcı aradığın şey pat önüne çıkıyor.

5-) klavye sorunlari ortadan kalkmiş basılı tutarken geç algılama kalkmış.

6-) gercekten ayarlar kısmı muhteşem olmuş. Yeni özellikler gelmiş bunun icin baya konu acıldı.

7-) uygulamalarda ŞAHSİ telefonum ne uygulama çökme sorunu nede ram sorunu kasma durumlari yok gayet stabil calisiyor hepsi.

8-) güç tasarrufunda daha cok şarj yeme hatasi ortadan kalkmış bu bazilarinda olan bir sorundu. 

9-)Özellikle gönlümüzün efendisi edge panel gelmiştir.
 10-) kameramiza yeni özellikler IYILESTIRMELERI gelmistir. ama HATALİ MALESEF Kİ GECE MODU YENI GUNCELLEMEYLE DÜZELIR SANİRSAM1-)
11-) dosya yonetimi hatali dosya gosterimi yok :)
12-) sarj gayet geç gidiyor one ui 2.5 e göre 
13-) yeni oyun modu game boostere öncelik modu geldi. Islemciyi arttirma ve oyun sirasinda bildirim engrlliyici olarak geciyor.
Farkettiklerim bunlardi arkadaşlar yani pubg mubg bilmiyorum yarin denicem oyunu ama cok tatlı bi güncelleme olarak geldi geçmeye değer 

Arkadaşlar cökme sorunu bende olmadi ama yazilim güncellemeden sonra hemen fabrika ayarlarina döndüm. Temiz kurulum yaptim cillop gibi valla cok Teşekkür ederim 24 martta geldi sevincliyim.
 Yeni telefon zarifligini gösteriyor buda cok mutlu etti oneui 2.5 den kat kat akici 

18 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Örnek bir fotoğraf atarmısın kardeşim çünkü gürültü çok fazla oluyor fotoğrafta

Birde kardeşim gece modu ile fotoğraf çekerken kaç saniyede sarı animasyon dönüyor
Syk09
Active Level 6
Galaxy A
Yani çok bi değişiklik yok saniyede ama biraz daha hızlanmış. Yada ben sorunu farketmedim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Sarı animasyon ne kadar hızlanırsa o kadar kötü fotoğraf çeker çünkü pozlama yapmamış oluyor
Syk09
Active Level 6
Galaxy A
Tamam anladım şimdi ben hızına baktım başka türlü değerlendirmedim.
wild_planet
Active Level 7
Galaxy A
pilin durumu ney o önemli hızlı bitiyor mu
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
Pil gercekten iyi güc tasarrufu acikken baya baya az gitti
enes0
Active Level 6
Galaxy A
kanka 24 marttayız