Original topic:

Android 11 oneui 3.1 A50

(Topic created on: 03-24-2021 06:30 AM)
1100 Views
A50Realkinq
Active Level 10
Options
Galaxy A

İndirmeye korkan arkadaşlarım Şunlari farkettim.

1-) pubg gibi vs oyunlar icin dolby atmos oyun modu gelmistir. Cok işe yariyor.

2-) ana menüde ki animasyonlar gayet akici ve hatasız 

3-) ram kullanımı artmamış (sadece 2.5 sabitken 2.5 ve 2.7 arasında gidiyor bu önemsiz bence.

4-) ayarlar kısmında ki aratma yerinde ki geç gösterme hatasi kalkmış gayet akıcı aradığın şey pat önüne çıkıyor.

5-) klavye sorunlari ortadan kalkmiş basılı tutarken geç algılama kalkmış.

6-) gercekten ayarlar kısmı muhteşem olmuş. Yeni özellikler gelmiş bunun icin baya konu acıldı.

7-) uygulamalarda ŞAHSİ telefonum ne uygulama çökme sorunu nede ram sorunu kasma durumlari yok gayet stabil calisiyor hepsi.

8-) güç tasarrufunda daha cok şarj yeme hatasi ortadan kalkmış bu bazilarinda olan bir sorundu. 

9-)Özellikle gönlümüzün efendisi edge panel gelmiştir.
 10-) kameramiza yeni özellikler IYILESTIRMELERI gelmistir. ama HATALİ MALESEF Kİ GECE MODU YENI GUNCELLEMEYLE DÜZELIR SANİRSAM1-)
11-) dosya yonetimi hatali dosya gosterimi yok :)
12-) sarj gayet geç gidiyor one ui 2.5 e göre 
13-) yeni oyun modu game boostere öncelik modu geldi. Islemciyi arttirma ve oyun sirasinda bildirim engrlliyici olarak geciyor.
Farkettiklerim bunlardi arkadaşlar yani pubg mubg bilmiyorum yarin denicem oyunu ama cok tatlı bi güncelleme olarak geldi geçmeye değer 

Arkadaşlar cökme sorunu bende olmadi ama yazilim güncellemeden sonra hemen fabrika ayarlarina döndüm. Temiz kurulum yaptim cillop gibi valla cok Teşekkür ederim 24 martta geldi sevincliyim.
 Yeni telefon zarifligini gösteriyor buda cok mutlu etti oneui 2.5 den kat kat akici 

18 Comments
Berkaynak61
Active Level 5
Galaxy A
Telefona 4k video çekim özelliğini bi vermediler ya
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
Bazi özellikler gelse dedigin orta amiral diye gecerdi ama malesef ki vermrzler
Geliştirici
Active Level 3
Galaxy A
Onu verirlerse kimse yeni telefon almaya karar vermezde ondan yapıyorlar. İlla bir eksiği olacak yani
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Aynen gayet akıcı oldu telefonu tek sorunu kamerada Gece modu ve bazen hdr ta sıkıntı var başka sorun yok gibi
yigita50
Active Level 6
Galaxy A
Benim icin muq oldu pubg de ben akşam guncelledim scrim giriyoruz turnuva yani knk gram kasmiyor çok güzel oldu muq yani çok işe yaradı and 11
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle daha premium hissi veriyor artık A50 birde bazı uygulamarı simgeleri açmadan artık açıyor üst cihazlar gibi
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
Yeni cihaz hissi vermesi cok iyi
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
Alfa kamerayi demedim super stady calisiyormu
Syk09
Active Level 7
Galaxy A
Benim gece modda sorun yok.