cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 11 gelince ne olacak

(Topic created on: 01-14-2021 02:29 AM)
110 Views
SamsungAAA51
Active Level 10
Options
Galaxy A

Şuan 3 dakika da yüzde bir pil kaybı yaşıyorum kesin Android 11 gelince 1 dakika da bir kaybedicem nefret ettim iyice hasta ettiniz insanı bu nasıl bi telefon ya yemin ederim yıldım artık işlevselliğimi düşürüyor yemin ederim buna kafayı takmaktan bişey yapamıyorum resmen bozuk bozuk cihazlar satıyorsunuz.  Bana sende sorun var yazacaklar yazmasın bilen kaç kere servise gönderdiğimi ne sonuç aldığımıda bilir bu sorunu tek benim yaşamadığımıda bilir ben farkındalık olsun diye buraya yazıyorum.

14 Comments
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
anakart değişimi oldu daha 2 aylıkken arka planda çalışan normal herkeste çalışan uygulamalar yani batarya da değişirse artık bakıcaz sorun neden ama bu kadar çok insan benle aynı sorunu yaşıyor bilmiyorum benlik mi sadece
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
Yani tanıyabişir yapacak bişey yok ben o arkadaşlara yazmıyorum burda sorunumuz samsunga iletiliyor diye yazıyorum burda ki insanlardan bi çözüm beklemiyorum ya da onlara sitem ettiğim yok kardeşim sıkılan girmeyebilir gönderime şuan tüketici haklarına verdim çözümlenince bakarım bi yoluna daha teşekkür ederim
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
o zaman neden şarjınız erken bitiyor anlamadım ben 1 dakika da bir kayıp oluyor o zaman
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
gidiyor yani çok çok gitmese de gidiyor değişiyor bende de bazen gidiyor bazen elime alınca hızlı düşüyor özellikle 65 64 den 60 a kadar bırakırsam düşüyor 61 de bıraksam 58 falan oluyor mesela bende de bi ara bu sorun düzelmişti ama geri başladı sanırım asla kurtulamıycam bu sıkıntılardan
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
tekrar sıfır yapın sarji batarya çıkmadığı için güç düğmesine basın taki telefonun hiç açılmayana kadar içerideki elektriği güç tuşu ile alin sonra kapalı şekilde sarj edin tekrar açın 98 99 100 gösteriyor ise acik şekilde sarj edin yarim saat düzelmedi ise ertesi gün yine aynı işlemleri yapın sayet iki gün bunu yapın duzelme olursa 20 veya en kötü 19 da şarj etmeye baslayin 100 olunca hemen çekin 99 98 97 erken düşecek ama 97 96 96 dan sonra yavas düşecek sarjiniz eger bu işinize yaramaz ise fabrika ayarına dönün tekrar yapın yine yaramaz ise hard reset atın yeniden kalibrasyon yapın olmaz ise ya yazılımsal sorun yada batarya sorunlu
0 Likes