cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android 10 One UI2(Galaxy A70)

(Topic created on: 04-16-2020 01:00 AM)
300 Views
MBÖ
Active Level 10
Options
Galaxy A

Samsung ne olur bak ben sana güvendim yüzümü gara çıkarma! Tmm ben A70 kullanıcısıyım ve A70 için Android 10 u kullansınlar diye çıkarıyon adam gibi yapta devam edeyim(edelim) arkanda durmaya ama halen böyle devam edeceksen Samsung u desteklemeyi bir çok kişi terkedecek Samsungcu ben dahil!. Iphone yerine sizi destekliyorsak birşeyler bekliyoruzdur ayıp etmeyin kendinize gelin!!!

Saygılarımla
Mustafa Burak Öztürk MBÖ 
7 Comments
MuhammetCan
Active Level 7
Galaxy A
Koskoca Samsung Anca Telefon Cıkarsin
Yazilima Gelince Baştan Sağma
Burdan Tebrik Ediyorum Samsungu
Bizi Mağdur Ettiği Için Ve Pişman Ettiği Için
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
aynen daha da kötüye gidiyor inşAllah kendilerine gelirler Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah
Galaxy A
android 10'u samsung çıkarmıyor güncelliyor sadece 😮

samsung'un büyük bir inat sorunu var yoksa şu donanımları yazılımla desteklese çok iyi olacak
Galaxy A
çok fazla telefon çıkarıp birbirinden farklı olması için çok fazla özellik kesiliyor ve güncellemelere yetişemiyorlar
Karanfil
Active Level 3
Galaxy A
bana halen güncelleme gelmedi
flasget
Active Level 7
Galaxy A
biraz daha sabredin beyler. Cok **bleep** okudum a70 android 10 sorununu duzeltip insallah sorunsuz verirler
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MBÖ,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Forum Kullanıcılarımızın geri bildirimlerini yetkili ekiplerimize iletiyoruz. Gerekli kontroller ve çalışmalar yapılmaktadır. Telefon üzerinde yaşadığınız sorunu,incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​