cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 10/A20 Deneyim

(Topic created on: 06-25-2020 02:54 PM)
453 Views
Wig
Expert Level 3
Options
Galaxy A
Android 10'u ilk Yaptığımda kasma vardı. Fabrika ayarlarıma dönderdim,uygulamalar falan hiç gitmedi sadce özelleştirmeler gitti, sonra gene hafif kasma vardı, 2 kere Yeniden  Başlattım şu anda hiç-bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyor batarya   konusundada gözle görülür şekilde bir iyileştirilme var. Önceden Ran konusunda neredeyse hepsini kullanıyordu şimdi ise bayağı ram için kullanabilecek alan var.
Samsung'a çok Teşekkür ederim.

😀😀😀
9 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Hayırlı olsun. İlerde sorun yaşamamanız dileğiyle...
Wig
Expert Level 3
Galaxy A
Sağol Bolt Kardeşim En kısa zamanda sizede gelir İnşAllah
Wig
Expert Level 3
Galaxy A
bolt kardeşim önceden önerilen uygulamalar 5 tane idi 4'e düşmüş nasıl geri 5 yapabilirim ? bide ben ayarlarda ipucu'yu bulamadım gelmedimi yoksa başka yerdemi ?
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Nasıl yaparsın henüz bilmiyorum. Android 10 ile olmuş. Şuan biraz da meşgulüm fazla ilgilenemiyorum. Olmadı forum açarsın.

Ana ekran matrisi ile ilgili olabilir. Matrisi değiştirerek bi dene olmazsa forum açarsın.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Hayırlı,Uğurlu Olsun Kardeşim. Gözünüze Aydın. Beklemediğin anda Samsung sizi şaşırtıp Android 10 verdi. :) Sorunsuz ve stabil kullanmanız Dileğiyle. :)
Wig
Expert Level 3
Galaxy A
Sağol Kardeşim sağolasın
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sadece heves olduğunu ve iki özellik dışında hiçbir şeyin eklenmedigini söylemek istiyorum. Hak veriyorsunuz dur herhalde. 3-4 ay bunun için gereksiz
0 Likes
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Hayırlı olsun eğer güncellemeden sonra bir problem olursa telefonu sıfırlamayı dene
burak057
Active Level 6
Galaxy A
merhaba önceki gönderinde 2 kere yeniden baslatmani söylemiştim bunları uygulayınca telefon kendini optimize ediyor :)
0 Likes