cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ana ekran ve now bar

(Topic created on: 06-16-2025 12:40 PM)
167 Views
ozdmir
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar a34 kullanıyorum now bar açık ancak bir türlü açamadım yada kuramadım diyeyim spor yada başka bireyler denedim olmadı.

Birde ana ekran düzenlemesini nasıl şekillendiriyorsunuz widgetten mi yoksa good lucktan mı bir türlü yapamadım
Yardımcı olursanız sevinirim 
9 Comments
Galaxy A
Hocam öncelikle now bar spor gibi şeylerde daha pek stabil çalışmıyor. Müzik ve zamanlayıcılarda gayet stabil çalışıyor. Ana ekran düzenlemesinden kastınız nedir? Animasyon vs yada uygulamaları istediğimiz şekilde büyütüp yerleştirmeyi good lock üzerinden yapıyoruz diğerleri widget ile zaten.
ozdmir
Active Level 2
Galaxy A
Anladım hocam teşekkür ederim eve ana ekran derken sizin dediğiniz gibi animasyonlar uygulamaları yerleştirmeyi diyordum. Ben bir daha uğraşacağım bilgi için teşekkür ederim
Galaxy A
Rica ederim😊
kereewm
Expert Level 2
Galaxy A
Widget ekleyerek ya da Goodlock kullanarak iki yolla da ana ekranınızı düzenleyebilirsiniz. Now barın çalıştığını görmek için ise arka planda bir müzik açın. Spotify dan fln. Sonra Spotify dan çıkın ama şarkı çalmaya devam etsin kapatmayın arka plandan. O esnada now bar ın hem kilit ekranında hem de bildirim bölmesinde çalıştığını görebilirsiniz.
1750067277585.jpg
ozdmir
Active Level 2
Galaxy A
Anladım hocam teşekkür ederim uygulamaları halka şeklinde yapanlar vardı ancak ben bulamadım da o yüzden sordum hocam
kereewm
Expert Level 2
Galaxy A
Onlar özel başlatıcılar ya da özel widgetlar ile yapılıyor. Lakin nasıl yapıldığını maalesef bilmiyorum
ozdmir
Active Level 2
Galaxy A
Anladım hocam teşekkür ederim
mertys
Expert Level 2
Galaxy A
Now barın kilit ekranın sürekli görünmesini istiyorsan modlar ve rütinlerden kendine bir mod oluştur ve modu aç sürekli görünür kalıyor ve daha hoş görünüyor 👌😊
ozdmir
Active Level 2
Galaxy A
Anladım teşekkür ederim
0 Likes