cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ai türkçe sitemleri

(Topic created on: 09-12-2024 06:32 PM)
104 Views
A55Max
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar, kullanıcılar Bixby ve Galaxy AI Türkçe dil desteği istiyorlarsa bunu tabii ki Galaxy Members'ta da paylaşacaklar. Samsung Members'da bir şey paylaşıldığında hem kamuoyu oluşuyor hem de Samsung da bu postları görüyor. Buna sitem eden arkadaşlara şunu söylemeliyim: Kullanıcılar herhangi bir post paylaştıklarında onlara yardımcı olmak veya postlarını okumak zorunda değilsiniz. Başlıklar bu yüzden var. Bir paylaşım ilginizi çekmiyorsa kaydırmaya devam edebilirsiniz. Sizin ilginizi çekmiyor veya ümidiniz yok diye ümitli olan, kamuoyu oluşturmaya çalışan insanlara yüklenilmesini doğru bulmuyorum.

7 Comments
kahraman06
Active Level 6
Galaxy A
Telefone tonlarca para verelim sonra da hiç eleştirmeyelim, şikayetçi olmayalım isteniyor sanırım.
semihyazici
Active Level 7
Galaxy A
Burada bir kitle var herşeye karşı. Yani ben bixby istemiyorum desem ona da laf atacak nasıl istemezsin de bilmem ne. Yok ben bixby istiyorum desem ne yapacaksın bixby kullanılıyor mu da. Kısacası toksik adamlar kaynıyor forumda.
erolavcii
Active Level 5
Galaxy A
Yazdım ben geçen , mesajda attım Samsunga , net bir tarih söyleyemeyiz ama üzerinde çalışıyoruz diye mesaj attılar
agulerer
Active Level 5
Galaxy A
Bixby için mi AI için mi?
0 Likes
erolavcii
Active Level 5
Galaxy A
Bixby için
semihyazici
Active Level 7
Galaxy A
Çalışmalar kore tarafından yürütülüyormuş Türkiye samsunga bilgi vermiyorlarmış. Öğrenirsiniz bize de söyleyin diyor samsung Türkiye
0 Likes
sakarkedi
Active Level 3
Galaxy A
Ben s23'ü alırken kutunun üzerinde "Bu telefonun bir özelliği olan Bixby dijital asistan Türkçe dilini desteklememektedir." şeklinde bir uyarı yazdığını hatırlamıyorum. Ben bir teknoloji mağazasından almıştım, alırken de kimse bana bu uyarıyı yapmadı. Dolayısıyla bu şekilde bir ürün satışı tüketiciyi aldatmaya girer. Bir ürünün pazarlama öne çıkartılan bir özelliğini kullanamıyorsunuz ve size önceden bildirilmiyor. Şu an satışı yapılan internet sitelerinde bu bilgi var mı bilmiyorum. Amerika'da olsa bu olay ciddi bir tazminat davasını dönüşebilir. Ben bir cihazı satın alırken o cihazın vadedilen bütün özelliklerini kullanmak isterim eğer bir özelliği kullanamayacaksam daha önce bana yazılı ve görsel olarak bildirilmeli. Eğer bu yapılmıyorsa o zaman cihazın vade ettiği bütün özellikleri vadedildiği şekilde kullanabilmeliyim yani kendi dilimde. Apple'dan bir ürün satın alırken eğer ülkemizde kullanılmayan bir özellik varsa bunu yazdıklarını hatırlıyorum mesela akıllı saatte bazı özellikler bazı sensörler Türkiye'de açık değildi ve bunun saatin alt bilgisi olarak yazmışlardı.
0 Likes