Zimlali61
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
6 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2020 09:43 PM (Last edited 08-05-2020 09:45 PM ) in
Galaxy A
Ahize içine toz birikmiş ise, boya fırçası, diş fırçası vb, şeyler ile hafif bir şekilde fazla bastırmadan dikkatlice temizleyin.
Samsung Members interaktif kontroller bölümünden test yapın. Hatalı çıkar ise cihazı en yakın servise gösterin.
Samsung Members, üzerinden hata raporu gönderin. Gerekli kontrol için Smart Tutor uygulaması ile uzaktan destek alın.
Samsung Members interaktif kontroller bölümünden test yapın. Hatalı çıkar ise cihazı en yakın servise gösterin.
Samsung Members, üzerinden hata raporu gönderin. Gerekli kontrol için Smart Tutor uygulaması ile uzaktan destek alın.
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2020 09:46 PM (Last edited 08-05-2020 09:51 PM ) in
Galaxy A
Merhaba kardeşim
Sulu boya fırçasıyla temizleme yapabilrisniz ama servise giderseniz anında yapılıyor ben gitmiştim gözümün önümde temizlemişlerdi ama servis akıllı samsung servisidi belki diğer servisler farklılık gösterebilir
Yâda Samsung members üzerinden intreaktiflerde hoparlör testini bakmanı tavisye ederim eğer kötü çıkarsa en yakın zamanda samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim
Sulu boya fırçasıyla temizleme yapabilrisniz ama servise giderseniz anında yapılıyor ben gitmiştim gözümün önümde temizlemişlerdi ama servis akıllı samsung servisidi belki diğer servisler farklılık gösterebilir
Yâda Samsung members üzerinden intreaktiflerde hoparlör testini bakmanı tavisye ederim eğer kötü çıkarsa en yakın zamanda samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim
Zimlali61
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2020 09:49 PM in
Galaxy A
olduğum ilde servis yok ya ankaraya yada istanbula gitcek ondan dolayı sevise yollamadan halletmeye çalışıyorum
inf4ndroid
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2020 10:26 PM in
Galaxy A
Ahize, kullanıldığı süre boyunca kirlenebilir ve tozlanabilir. Ahizeyi, yumuşak uçlu diş fırçası veya boya fırçasıyla bastırmadan temizleyebilir ve bu sayede olası donanımsal problemleri engelleyebilirsiniz.
Ayrıca, Samsung Members üzerinden hata raporu gönderebilir, bu sayede cihazda yaşanan sorunun önümüzdeki güncellemelerle düzeltilmesini talep edebilir veya canlı destek ile görüşerek sorunun çözümü konusunda yardım alabilirsiniz.
Ayrıca, Samsung Members üzerinden hata raporu gönderebilir, bu sayede cihazda yaşanan sorunun önümüzdeki güncellemelerle düzeltilmesini talep edebilir veya canlı destek ile görüşerek sorunun çözümü konusunda yardım alabilirsiniz.

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2020 11:11 PM in
Galaxy A
*#0*# tuşlayıp karşına çıkan ekrandan
low frequency menüye tıkla
sırasıyla 100 hz 200 hz 300 hz deneyip
ahizeyi kulağına tut dinle
bu yöntem ile sorunun haporler mi yada yazılım mi olduğunu anlayacaksin
low frequency menüye tıkla
sırasıyla 100 hz 200 hz 300 hz deneyip
ahizeyi kulağına tut dinle
bu yöntem ile sorunun haporler mi yada yazılım mi olduğunu anlayacaksin
kuzeyyıldızı
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-06-2020 12:25 AM in
Galaxy A
ahizenin kirlenmesi sonucu ses sorunu söz konusudur. bu tür temizleme durumları için servise vermek en sagliklisidir. benmde temizletmem lazım para bandı yapıştır çek diyorlar. yapilan işlemlerin zarar vermemesine dikkat ediyorum.