cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ahizeden az ses gelmesi

(Topic created on: 08-05-2020 11:11 PM)
242 Views
Zimlali61
Active Level 6
Options
Galaxy A

A50 kullanıyorum ilk aldığımda yanımdaki dumasın diye sesini kısardım şimdede son ses açmama rağmen duyamıyorum teledonu alalı 1 sene oldu.

Garantiye yollamadan temizleme şansım varmı
6 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ahize içine toz birikmiş ise, boya fırçası, diş fırçası vb, şeyler ile hafif bir şekilde fazla bastırmadan dikkatlice temizleyin.

Samsung Members interaktif kontroller bölümünden test yapın. Hatalı çıkar ise cihazı en yakın servise gösterin.

Samsung Members, üzerinden hata raporu gönderin. Gerekli kontrol için Smart Tutor uygulaması ile uzaktan destek alın.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Sulu boya fırçasıyla temizleme yapabilrisniz ama servise giderseniz anında yapılıyor ben gitmiştim gözümün önümde temizlemişlerdi ama servis akıllı samsung servisidi belki diğer servisler farklılık gösterebilir

Yâda Samsung members üzerinden intreaktiflerde hoparlör testini bakmanı tavisye ederim eğer kötü çıkarsa en yakın zamanda samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim
0 Likes
Zimlali61
Active Level 6
Galaxy A
olduğum ilde servis yok ya ankaraya yada istanbula gitcek ondan dolayı sevise yollamadan halletmeye çalışıyorum
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy A
Ahize, kullanıldığı süre boyunca kirlenebilir ve tozlanabilir. Ahizeyi, yumuşak uçlu diş fırçası veya boya fırçasıyla bastırmadan temizleyebilir ve bu sayede olası donanımsal problemleri engelleyebilirsiniz.

Ayrıca, Samsung Members üzerinden hata raporu gönderebilir, bu sayede cihazda yaşanan sorunun önümüzdeki güncellemelerle düzeltilmesini talep edebilir veya canlı destek ile görüşerek sorunun çözümü konusunda yardım alabilirsiniz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
*#0*# tuşlayıp karşına çıkan ekrandan
low frequency menüye tıkla
sırasıyla 100 hz 200 hz 300 hz deneyip
ahizeyi kulağına tut dinle

bu yöntem ile sorunun haporler mi yada yazılım mi olduğunu anlayacaksin
0 Likes
Galaxy A
ahizenin kirlenmesi sonucu ses sorunu söz konusudur. bu tür temizleme durumları için servise vermek en sagliklisidir. benmde temizletmem lazım para bandı yapıştır çek diyorlar. yapilan işlemlerin zarar vermemesine dikkat ediyorum.
0 Likes