cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Adaptif güç tasarrufu

(Topic created on: 09-14-2020 03:01 PM)
1667 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Gerçekten pil süresini uzatiyor mu yoksa arka planda surekli calistigindan kullanilmamasimi gerekiyor ?

image

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Uzatıyor denilebilir. Sonuçta tasarruf sağlıyor. Önemli olan telefon kullanımına göre şarj gider veya gitmez sadece azaltilabiliriz arka planları. Sonuçta Şarjı gitmeyen telefon yoktur dimi. :)

View solution in context

Solution
Arda9990
Active Level 8
Galaxy A
Açıkçası bu cihazı belli bir yüzdeden sonra veya kullanımınıza göre güç tasarrufuna alıyor bende genellikle %30
dan sonra alıyor

View solution in context

Solution
Galaxy A
pil ömrünü koruyor gerçekten benim pilim geceye kadar dayanıyor A71 adaptif güç tasarrufu ve adaptif pil açıkken

View solution in context

Solution
slite35
Active Level 7
Galaxy A
İşe yarıyor ama mesela belli başlı uygulamalardan bildirim alamıyorsunuz

View solution in context

7 Comments
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Uzatıyor denilebilir. Sonuçta tasarruf sağlıyor. Önemli olan telefon kullanımına göre şarj gider veya gitmez sadece azaltilabiliriz arka planları. Sonuçta Şarjı gitmeyen telefon yoktur dimi. :)
Solution
Arda9990
Active Level 8
Galaxy A
Açıkçası bu cihazı belli bir yüzdeden sonra veya kullanımınıza göre güç tasarrufuna alıyor bende genellikle %30
dan sonra alıyor
Solution
Galaxy A
pil ömrünü koruyor gerçekten benim pilim geceye kadar dayanıyor A71 adaptif güç tasarrufu ve adaptif pil açıkken
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tesekkurler arkadaslar katkilariniz için
Arda9990
Active Level 8
Galaxy A
Rica ederim
Galaxy A
eğer yardım edebildiysek lütfen yorumumlarımızın sağ üstündeki üç noktaya basıp çözümü kabul et e basın
Solution
slite35
Active Level 7
Galaxy A
İşe yarıyor ama mesela belli başlı uygulamalardan bildirim alamıyorsunuz