cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ARAMA & KONUŞMA ESNASINDA (SORUN) A10

(Topic created on: 07-20-2020 09:38 PM)
5652 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Öncelikle Cümleten Herkese Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar. :)

ÖNCELİKLE RESİM ÖRNEKTİR. Google Görsellerden alınmıştır. Anlaşılsın diye aldım.

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi arama konuşma esnasında sorun yaşıyorum. Sorunum ise arkadaşlar birisiyle konuşurken kulağımıza tutarız hepimizin bildiği gibi kulağıma tutarak konuşurken bir bakmışım konuştuğum kişi bir an bekletmeye alınmış, sonra düzeltiyorum tekrardan konuşmaya devam ediyorum. Mesajlara girilmiş konuşurken. BIR bakmışım konuşma ekranında bilmediğim yere girilmiş konuşma ekranı ile ilgili.  Bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olabilir misiniz?😓😐🤔  Inanın benim için önemli. Bunları kulağımda iken normal konuşurken oluyor. Nasıl çözerim neden böyle oluyor kulağımda iken farklı yerlere giriyor ? Veya bekletmeye aliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. 🤔😑

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim Sağ Olun. :)

image

Resolved!
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm

Yakınlık sensöründe bir sıkıntı olmuş olabilir kardeşim öncelikle bu sorunun incelenebilmesi için

Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar

Yada Emre arkadaşımızın önerdiği gibi yaparsanız girmez hiçbir uygulamaya
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
aynen öyle yapicam zaten. konuşurken direk kapatıcam böylelikle bir yere girmez. Yakınlık sensör'ün bozuk olup olmadığını nasıl anlarım?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Cebrail telefon uygulamasına gir ve *#0*# tuşla ve sensör e gir orada sensörler hareket ediyorsa bir sıkıntı yoktur diye biliyorum ama en iyi çözüm dediğim gibi uzaktan destek al kardeşim
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen en iyisi öyle yapmak galiba.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Son dediğini yaparım olur. Telefon uygulamasında dediğin testi yapayım bakayım umarım sorun yoktur dediğin gibi yani kulağıma tuttuğumda titriyorsa sorun yoktur. Titremiyorsa vardır diyorsun. Hemen deniyorum.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Boltcum öncelikle bu dediğin işlemi ilk defa daha yeni yapmış bulunmaktayım. Dediğin 'de Sağ kulağıma tuttuğumda titriyor lakin sol kulağıma tuttuğumda en ufak titreme olmuyor? neden acaba ? En ufak bir titreme olmuyor sol kulağımda iken. Fakat Sağ kulağımda tuttuğumda titreme oluyor. ?🤔🤔
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
BIR şey diycem neye gore anladık dedin ? Yani nerden anladın? Neye göre sorun yok dedin? Birde test edilirken geri çıkamadım home tuşuna basıyorum yok tüm uygulamalar tuşuna basıyorum yok baya geri tuşuna bastım sonra ana menüye dönebildim.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Valla sol kulağıma 2 3 kere tuttum titremedi Bir daha yaparım o zaman.
0 Likes
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
ekrani kilitleyin yeterlidir
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle yapicam bende.