cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A72 ALARM ÇALMIYOR.

(Topic created on: 11-15-2022 02:53 PM)
1840 Views
etotr
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

A72 telefonum da alarm çalmıyor.  Kaç kere sabah uyanamadım.  Bir gün çalıyor, 5 gün çalmıyor.  Neden nedir acaba?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba etotr,

Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Saat > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Düzelmezse; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Hata raporu gönderin
0 Likes
Galaxy A
Hergun olarak acik mi alarmin gun olarak pazartesi sali carsamba persembe diye o acik olmiyabilir Screenshot_20221115-152158_Clock.jpg
0 Likes
etotr
Beginner Level 3
Galaxy A
tabii ki her gün açık
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Saat uygulamasının verilerini sil sonra anarım kurma ayarlarını yap.
0 Likes
Fecr-iSadık
Active Level 10
Galaxy A
Saat önbelleğini temizleyin olmazsa hafızayı yönet e basıp verileri silip yeniden başlatın uygulamayı
Hata veren uygulamalara bu şekilde işlem yapılması halinde çoğu zaman tekrar düzgün çalışabiliyor
0 Likes
eren33
Active Level 5
Galaxy A
Arada bende de yapıyor alarm çalmıyor 1 kere ise geç kalmıştım sonra düzeldi kendi kendine
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba etotr,

Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Saat > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Düzelmezse; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes