cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582
Posted by      in  Galaxy A

Merhaba dostlar Samsung a15 cihazıma kılıf arıyorum ancak bulabildiğim kılıflar çok **bleep** önerdiğiniz kaliteli kılıflar varmı  View Post

Çoğu kişi Game Launcher'in yavaş açıldığını söylemiş. Bende gayet hızlı ama Members çok yavaş açılıyor. Sizde de öyle mi? A55 cihazımda 9 saatte... View Post

A52

Telefonum cepimdeyken parmak izi okuyucu dokunuyor sanırım haberim olmuyor 20 dk sonra tekrar deneyiniz diyor 20 dk beklemek zorunda kalıyorum bunu... View Post

Telefonumun icerisinde sanki aktif yanardağ var telefonu elime alamadim. Bu ucuncu oldu . Inanilmaz bi ısınma. Patlayacak, yanacak yada sıvıya... View Post

Arkadaşlar tarayıcı olarak  Google Chrom u mu yoksa Samsung İnterneti mi kullanıyorsunuz View Post

Garantiden telefonum işlem yapılmadan geldiği için başvurdum. Samsung yazdım firmaya ama mediamarktan aldığım için onun bilgilerini de yazdım. Ve... View Post

Bu android 15 bu cihazlara ne zaman gelir bunu alcakmi bu cihazlar ertelendi diyip duruyo google 6.1.1 gelmedi bile bu cihaza google 7 den bahsediyo View Post